Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Eszetlen hadnagy :D
Követeljük a neve átírását! :D
Józsi Józsi Józsiii :D (Sorel) <3
Imádom azt a pasit :D
Józsit már 2 napja nem láttam :(
:D micsoda problémák, mi? :D
Igen azt mondta Budai hogy jó lenne a Fehér gyerektől is egy kalap alatt megszabadulni, és akkor találták ki ezt, amit végül csak a végén mutattak, amikor a titkárnő becsempészi az iratot. én is meglepődtem, mert azt hittem ki nem állhatja Budait a titkárnő.
mindenesetre elég jól összehozták a hamis papírokat.
Hát mert ezen a kamu szerződésen úgy feketítik be Füredit, hogy azt a látszatot keltik, mintha Füredi mint polgármester elherdálná a város pénzét (mert hogy a szerződés szerint Roland ötven milliót kapott tőle).
Így persze Rolandot is letartóztatták, mert a vád szerint olyan dologért vett át 50 millió Ft-ot, amiért valójában nem tett semmit.
passz
csak azt tudom h füredi nagy sz.ban van :-(
Valaki más esetleg?
Én kb 3 hete nem láttam, előtte is csak belenézegettem.
Most annyit láttam egyik nap, hogy Füredi titkárnője valami iratot becsempészett az irodába és jöttek a rendőrök.
Mi volt abban? Valami lefizetéses kompromittálós cuccos? és most Fürdi magyarázkodnat? És kinek az utasítására csinálta a csajszi? A volt polginak? mert azt utálta, nem?
tudom nem mondtam újat csak megosztottam hogy látom a dolgokat
JA Betty maradjon már el
nem igaz hogy Karsos is ilyen hü... hogy nem veszi észre hogy jobb lenne ha leülne a seggére és békén hagyná Bettyt
szánalom
kb 2 hete nem nézem
ma a tegnapit hogy megnéztem hát nem mondott sokat
szilvi drága még mindig elviselhetetlen, szánalom hogy ennyi idő után is veszekednek kristóffal
az agárdi féle bűnözést múltkor sem bírtam
jó hogy kimaradnak ezek
az új doki jóóó de nem pótolhatja Tamás atyát
Gergőéknél mintha nem telt volna el ez az idő velük sem történt semmi
Füredit sajnálom rem hamar vége lesz ennek mert ez már kiakasztó
miért nincs legalább 1 hét nyugi??
így van
eddig kicsit hosszú volt
nem is baj elég belőle 1rész is:P
több idő jut a hasznos dolgokra...
Hát bocsi, de én kicsit örülök.
Amilyen az elmúlt 1-2 hétben a szinvonal, nekem ebből elég napi 20 perc is - persze jogos a kérdés, hogy miért is nézem, ha nem köt le :) - úgy veszem, hogy visszakapok napi egy órát az életemből.
ez vicc...... amig ment a megasz@r addig dupla JR volt.. most nincs, és a dupla rész is megszűnt? miért van olyan érzésem, hogy eddig azért volt dupla rész, hogy ott tartsák a nézőket a TV előtt, és ha már ott vagy, megnézed a Megahíreket is.... mert annak is kellett ugye a nézettség....
nálam bebukták.. mert én akkor mindig kiszaladtam kajáért, amíg ezek "megáztak" :D
Én azt gondoltam, hogy lemaradtam az első részről és
gondoltam, majd holnap megnézem.Akkor nincs mit megnéznem.