Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
LIKE!!! :)
Pont ezt akartam írni. Bocsánat, tudom hogy csúnya dolog a rosszindulat, de én bizony örültem, hogy Betti pofára esett.
Visszajárnának szellemként és lenne köztük egy jó szellem is Tamás atya személyében, és megírhatnák a már kiírt és kinyírt szereplők történetét :-)
Lenne egy kis izgalom :-) Mert ez is itgalmasnak mondható, ha nem húznánk az unalmasságig :-).. és ne feledkezzün meg Elődről sem, hisz nincs meg a holtteste ..... lehetne itt Zombizni :-)
Bettyke úgy kérte a szabadnapot mintha rendszeresen bejárna dolgozni. Szerintem hetek óta a kórház felé sem nézett.
Tényleg nagyon elhúzzák a Budai meg a Luca ügyet is.
Egyszercsak élesben is elcsattant egy csók a közelmúltban, ami után csodálkozva néztek egymásra- mesélték a Jóban Rosszban színészei az Aktívnak, arról, hogyan jöttek össze . A sorozat után az életben is egy párt alkotó Kembe Sorel és Kondákor Zsófi élete tulajdonképpen nem sokat változott, hiszen eddig is sokat voltak együtt.
Mi? Meghal?
Jaj neeeee
Hát az előzetesben Péter mondta Füredinek a szobájában, hogy Andrea meghalt..
Én is a végére értem haza, majd most este nézem meg..
Ezt egy másik topicból csentem:D érdemes elgondolkodni rajta:
És igazándiból még az sem lenne nagy hiba ha nem derülne ki a csillagkúti lakosoknak hogy Ottó egy lefizetett rendőr.
Elég ha mi (nézők) tudnánk.
Lehetne a sztorit oylan irányba vinni hogy üldözés közben Budai most már télleg meghalna.
Nem is kéne hogy Ottó lőjje le.
Esetleg megriadna Tamás atyától és belezuhanna a csillagkúti mély szakadékba.
Mert minden van arrafelé. Miért pont szakadék ne lenne.
Vagy lehetne üldözés közben pl. Szlávikot hőssé avatni. A nyomában van, üldözi, de Budai a kampóval felhasítja a hasfalát, és Jenő kénytelen lelőni.
Életveszélyes állapotban viszik a kórházba, ott meg Pongidoki brillirozva megmenti.
Kedves forgik ha kell a párbeszédeket cselekményszálat is megírom............:)))
Tényleg nagyon unalmas már, hogy ennyire húzzák az elfogását Budainak.
Lehet, hogy ezért már nem is fogom nézni.
Egy kicsit azért felpörgethetnék az eseményeket. Vagy nincs ötlet?
Kérdezzék meg a nézőket, biztosan lenne egy-két olyan néző, akinek VAN fantáziája.
Ismét habzik egy szappanopera, amiből az évek során valójában thiller-sorozat lett olyanoknak, akik nem tudják mással elütni a havas téli estét - vagy a szúnyogzümmögéses nyárit.
Ezt a nyomorú't fantomot már annyian kergetik, mint Bin Ladent és "habatortán" felbukkant a filmben Habib, a vélhetően alvó Al Kaida ügynök:)akinek félmeztelen testétől is elállt Böbe szava( Ki az a Böbe, lövésem sincs...)
Az ifjú arab pedig, ha kikopott fénye a sorozatban a aki hamarosan a Nyugati aluljáróban fog GSM telefonokkal seftelni honfitársaihoz hasonlóan - a valutázás ugyanis már kiment a divatból:)
Amikor Habibot meglátta Müller, hogy grimaszolva sunyin elfordul, akkor már eszembe jutott, hogy ki fogja deríteni, hogy kicsoda-micsoda ez a srác..
Nem jó dolog úgy élni lediplomázva, hogy mindenkinek azt hazudja, hogy még diploma előtt áll, és segédmunkákat talál csak.
Akkor minek tanult annyit??
Mit szóltok Böbéhez?!
Erre szokták mondani: Vén kecske is megnyalja a sót!
Vénecske a Pipi, de csipegetné a friss szemet.
Csak nehogy el akarja szeretni Habibot!
Szeeegéény Habib!