Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Jó éjt kívánás egy csajnak? Tetszene nektek? (beszélgetés)
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 hálás vagyok, hogy nekem senki se kuldozget ilyen fa×××agokat.
Szépséges álmokat kívánok éjszakára, hogy lefekvéskor és a másnapi ébredéskor egyaránt örömteli és elégedett mosoly koronázza be az orcádat.
Azt hiszem ez lesz az igazi...mit szóltok ?
Szerintem az a pasi, aki fel akarta szedni Dézit, aztán mégse, és csak rítt akkor is hogy szerelmes a munkahelyén, de minek 😂
Az csodás lenne!
Megkönnyebbülés nekik is,rólunk meg nem is beszélve.:))
Ő Dézi... vagy a lelkitársa? :O :D
Így van. Gonosz vagyok. És néha érzéketlen is.
Téged is csak nézlek, ahogy rísz.
"mivel nincs időm angolul tanulni."
Az itteni szócséplésed és figyelemkoldulásod ideje alatt már régen megtanulhattál volna angolul. Ami mellesleg, alapvető.
Ez a házas csaj akar tőled valamit vagy csak te erőlködsz?
gonosz csajszi lehecc
amugy a kinai csaj már nem téma, mivel nincs időm angolul tanulni...a házas csaj a téma, de nagyon.
Foleg mert nem tud magyarul 😂😂😂
Amúgy már szinte külön sportág is lehetne, hogy a kezdő hsz alapján ugyan ki indíthatta a fórumot ....?
A kínai csaj szerintem simán tudna aludni egy ilyen sms után.
Én személy szerint a röhögéstől nem biztos. Első dolgom lenne megmutatni itt minden barinőmnek, hogy együtt kacaghassunk ki téged.
Mert kocsogok vagyunk.
Nem lehetsz ennyire döntésképtelen. Vagy csak ennyire gyáva vagy, hogy csak nem mered elküdeni egyiket sem? Bökj rá egyre, hiszen mind egyformán bárgyú, küld el, és számolj be nekünk a fejleményekről, hátha tanulunk valami újat a csajozásról.
Jézusom hagyd már ezeket a nyálas szavakat 😁
Szép álmokat, rózsás csókokat!
???
További ajánlott fórumok: