Járt már közületek valaki kineziológusnál? Érdemes elmenni? (beszélgetés)
Èn voltam. Némi vizsgálódás után mondott pár olyan általánosságot, amit már korábban is tudtam.
Miután kiderült, hogy vannak közös ismeröseink, hamar áttértünk azokra, ugyhogy további "orvoslás" nem történt, és pénzt sem kért.
Ebböl arra következtetek : nagy hokusz-pókusz az egész, ami elsösorban a kineziológus anyagi gondjait gyógyitja.
Ö egy alkalomra 5 ezret kért 3-4 éve, azóta biztos emelte. 6 ezerért viszont már el lehet menni egy pszichológushoz professzionális tanácsért, és ö mégiscsak 5-8 évet tanulta a szakmáját, mig a kineziológusképzés egy tanfolyam. (!)
Igy kerültem én is hozzá, láttam egy hirdetést a hehyi Apróban: pár hetes kineziológia tanfolyamot hirdettek. Felhivtam és bejelentettem magam. Már nem a tanfolyamra, csak a vizsgálatra.
Kiváncsi voltam, mi is ez, meg persze problémáim is voltak.
Egyébként ez a szakma - föleg a könnyü pénzkereseti része - nagyon megtetszett egy ismerösömnek is, aki mint cipöbolt tulajdonos most képzi át magát kineziológussá.
Ès szomorú, hogy pont ilyenkor, válsághelyzetben,
amikor a legtöbben napi anyagi gondokkal küzködnek - kaszálnak ök a legtöbbet az emberek hiszékenységéböl.
A kineziológiának az a lényege, hogy a bennünk lévő blokkokat, stresszeket oldja ki.
Tehát, pl., ha valakit gyerekkorában vertek, és felnőttként összerezzen minden hirtelen mozdulatra, akkor ezt a reakciót meg lehet változtatni.
Emlékezni mindig fog, de a hozzá társuló rossz érzés elmarad.
Ez csak egy példa, de bármire ráhúzható.
Ha valakit elhagytak, állandóan attól retteg, hogy újra el fogják hagyni, ettől aztán az önbizalma is elillan, ha volt... és ez egy spirál, ami ha begyűrűzik meg tudja keseríteni az ember életét.
Én már sok féle problémára oldottam, ha érdekel, kérdezz konkrétan!
Szia!
Én kineziológus vagyok, sok jó tapasztalattal!
Szerintem hatásos! :-)
Érdemes legalább kipróbálni.
Mert azt tudni kell, hogy nem mindenkinek ugyanaz a módszer válik be!
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki kineziológusnál? Mik a tapasztalatok érdemes elmenni? Használ?
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Járt már valaki kineziológusnál?
- Papp Adél kineziológusnál járt valaki (Debrecen)?
- Járt közületek valaki a Duna Wellness Hotelben Baján?
- Járt valaki közületek mostanában a Szentkirályi utcai fogászaton?