Isten (beszélgetés)
Csak amikor egy aura látó megmondja, hogy milyen betegséged van, vagy éppen munkahely váltás előtt vagy.
(Na ezek személyes tapasztalatok)
Hitetlenek!!!!!!!!
Tessék kipróbálni mielőtt véleményezünk!
:O))))))))
Igazán meggyőző bizonyítékok nincsenek.
Pedig próbálják bizonyítani. Pl. a Szintézis Szabadegyetemen is.
Kutatásaink
Testelhagyás laboratóriumi vizsgálata: Az elsősorban a halálközeli élményekből ismert testelhagyás kísérleti igazolása alapjaiban változtathatná meg a testhez, a tudathoz és a halálhoz kapcsolódó ma hivatalos szemléleteket.
Én tudom.
De magyarázd el annak a gyereknek:))
:)))))
Dokikám.Légy felkészülve!:))))
Pláne ha ismerem az illetőt, és tudom, hogy teljesen normális. Csak vannak megmagyarázhatatlan tapasztalásai. Több dolgot lát, mint mások.
Az egy dolog, hogy valaki szkeptikus, de hogy makacsul bizonygatja a fehérre, hogy az akkor is fekete...
De mi a szentszarra jó ez??
Mit bizonyítana egy természetellenes közegben való lény magatartása?Értelme?Taníthatósága?Vagy bármilyen kérdés és válasz?
És mennyi pulyka van, akiből hal lett :O))))
Evolució :O)))
Én nem mondanám, inkább azok mondanák, akik nem akarnak tovább lépni. Félnek az ismeretlentől :O))))
Lehet, hogy haladnak, csak lassabban. Csak maguknak hisznek. (egy szó jut eszembe: MAKACSSÁG). Persze van, aki pusztán azért, mert ameddig van a hitrendszere szerint rá magyarázat, addig igazolva van, amiben hisz. Ez viszont oké.
Ezért mondtam, hogy az ilyen embereknek szokott jönni egy rengetés, alőbb-utóbb :O))))
Egy kukac ,az kukac,az ember az ember, elsorolhatnám az összes élőlényt,akik nem "gép"-ek.
Mindegyiknek más a közege,a lételeme.
Egy pulykát is lenyomhatsz a víz alá,és csodálkozhatsz,hogy vajon miért nem tud hal lenni.
Moody-féle esetekről beszélek. Ő személyesen beszélt az érintettekkel, úgy írta le az eseteket.
De aki nem akarja elhinni, az úgyis talál magának valami kifogást, hogy miért ne higgyen benne.
Olyan rengeteg ilyen eset van, hogy egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, és nem lehet semmiféle "tudományos" módszerrel megmagyarázni.
Egyszerű a dolog, az ember sokkal több annál, amit mérni és érzékelni lehet belőle. Van olyan részünk is, aminek a húshoz, vérhez, anyaghoz semmi köze.
Nem jó érv:))
Egy kukac viszont csodás kukaccá válik,mert ez a közege.
Nem. Az információ kívülről érkezik. Mindent amit látunk hallunk érzékelünk, hatással van ránk, formál minket.
Ha valakit születésekor bezárnának egy sötét üres szobába, teljes csendbe, nem lennének gondolatai, csak üresség. Nem válna emberré a szó nemesebb értelmében.