Isten (beszélgetés)
Akkor nyíltan
Zizi szeretlek
Fata szeretlek
Male (sokszor szere... kedvellek) :O)))
Jaj és még egy csomó embert kedvelek.
Bakker, mint az oszkárdíj kiosztón :O)))
Azt tudom, TE lüke! :oDDDDDDDDDDDDD Én is!
De ez nem is Neked szólt! :o)))))))))))
Hát igen. Ez egy fura dolog, mert ha nem mondanád a tiédet, akkor hiányozna (másokkal is vagyok így néha), de amikor benne vagyok, akkor meg kiakadok.
Nem értem.
Se veled, se nélküled :O)))))))))
Zizi, ez a holdamban van és azért egy soha meg nem oldható karma, vagy hogy van ez?
Akkor most már értelek.
Engem nem tanítottak rá, de emiatt tudnak rám számítani, mert látják (remélem), hogy következetességre törekszem. Az egyfajta megbízhatóság.
Nem kell mindenkinek annak lennie, csak egy gondolkodásmód véleményem szerint akkor igazán jó, ha követhető és igazolható.
Már értem, hogy neked ez miért nem fontos.
Így oké nekem is.
Nekem az enyémmel kapcsolatban fontos, mert (mindegy, ezt majd egyszer személyesen elmondom) és ezért fontos az is, hogy ha valaki ezt cáfolni szeretné, akkor következetes-e vagy sem.
Ha az, akkor simán meg is tud győzni.
Amúgy Csernusra azért nem írtam vissza, mert addigra már leírtam, hogy lehet sok jó gondolatot mondani annak is, akinek még nincs gyereke és mondhat sok butaságot az is, akinek 8 van.
Nem ettől függ, de persze még hitelesebb, ha már át is élte az ember.
Az emberek nem következetesek,és sokszor ütköznek ellentmondásokba ha folyamatosan gondolkodnak,és nem kötik magukat röghöz(mások elveihez).
Sosem votam következetes és nem is leszek,épp ezért érzem magam szabadnak.
Egész életünkben arra evelnek miket,hogy következetesek legyünk,és hogy megtanuljunk szabályok,elvek szerint élni.
Nekem ez nem fer.
Nem igérhetem meg előre.
Az, hogy ki a bölcsebb, azt nem tudnám kijelenteni, de sok jó dolgot tudsz mondani.
Csak vannak ellentmondásaid. Azokat nem szeretem.
Akkor fogom elfogadni, ha jónak érzem. Ha nem következetes, akkor valami nem kóser.
Jó:)
Akkor kezdjük.
Én bölcsebb vagyok nálad.
Ha hiszel bennem , elfogadod amit mondok.
Elfogadod?
Ha vita kell Fata, akkor íme:
Azt mondtad, hogy a szülők a legnagyobb tanítok, majd azt, hogy minden szereplő egyformán fontos.
Ezekkel van gondom.
Nincs következetesség benne.
Nekem.
Erre mondtam, hogy azért nem a legnagyobb tanítók, mire te, hagyjalak már a szintekkel.
A legnyagobb, akkor nagyobb, mint a többi?
Na mindegy. Ezekkel van gondom. Ennyi
Miért?
A tehetség pl nem adott??
Nem lehet mindenki Moczart vagy Beethoven,vagy Einstein... :O))))
Hát igen,minden adott,kérdés hogy te mennyit fogsz fel belőle?!
Ez már egyéni. :D