Isten (beszélgetés)
"Ha tudnád, már lehet, hogy elkezdted volna."
Mégis mit?
Hogy a te elgondolásodat magaménak valjam és aszerint éljek?:))))
Ugye te is tudod,hogy ez lehetetlen:)
Szerintem nem érted, mert nem is tudod a teljes storyt. Valamit belekostoltál és már ki is öntötted a klotyóba.
Ezért éled másképp.
Ha tudnád, már lehet, hogy elkezdted volna.
Mindegy, mert nem tudod miről beszélek.
Hát semmiben nem értjük egymást?
Ez már gond.
Akkor részletesebben:
Ha nem tanulsz, akkor ezt és ezt nem fogod tudni megkapni. Lehet, hogy ezt meg ezt igen, de ezt meg ezt nem.
Érted már?
Én most is érteek Doki,hidd el.
Csak én máshogy élem meg az életem.
"Legfontosabb, hogy megmutatni a jövőt így és úgy. "
MMMicsoda?Nem vagyok jövőbe látó ,így nem is tudhatom,mi lesz a jövő.
Ez korrekt, mert én is így gondolom.
Én is szeretek filozofálgatni és akinek személyesen el tudom mondani, amit itt is próbálok, azoknak az embereknek tök jól használható.
Nekem ez a dolgom.
Ezért itt is mondogatom.
De itt nem ugyanaz. :O)))))
"Ha valaki megvilágosul és kívül helyezkedik, az nem így beszél. "
Teljesen igazad van nem is állítom, hogy megvilágosultam. Akkor valszeg úgy beszélnék, hogy kiesnél a gatyádból vagy lehet, hogy pont azért nem mondanék semmit! Rájönnék, hogy semmi értelme beszélni róla amit most is így gondolok.. Ennek ellenére szeretek filozófálni.. :DDDDD
Benne vagyok. Kb. 3 órás lesz az első vitánk.
Fel fogjuk emelni a hangunakt és forrni fog a levegő.
Aztán lenyugszunk. És kb. 6-ik, 7-ikre elkezdjük egymást megérteni és harmonizálódni.
Aztán 1 hónap múlva megint egymásnak ugrunk a hoxán.
Kiszámítható, de ettől még ugyanolyan izgi.
Az igaz, és sok börtön töltelék is.
Azt, hogy pocsék anya lennél, abszolút nem hiszem.
Hogy hogyan lehet rávenni valakit a tanulásra, na annak vannak különböző fortájai.
Legfontosabb, hogy megmutatni a jövőt így és úgy.
De nem akarlak kioktatni, mert szerintem sok mindent megteszel.
Azt hiszem ebben kvittek vagyunk,lehet hogy a net em a legalkalmasabb ilyen szintű viták lefolytatására,sajna.:))
Valószínű én sem vagyok úgy érthető,ahogy írom,vagy gondolom.....
Majd egyszer:)
Ezt a reagálást nem értem....
Másban?
Itt a gyerekemről van szó,aki megbukik 3 szor.
Nem teljesíti a tervet,az elvárást,mert vagy nem tudja,vagy nem érdekli.Na bumm,és akkor mi van?
Állítsam sarokba,gyikáljam naphosszat,hogy teljesítse az elvárásokat?
Tudom,pocsék anya vagyok,de képtelen lennék ezekre.
Mellesleg Einstein is megbukott matekból:))
Teljesen félremagyarázol.
Fata, tök partalan. Fogalmad sincs, hogy miről beszélek sajnos.
Lehet, hogy egyszer szóban megértjük egymást.
Most ez tök félre megy.
Akkor jó. Akkor legalább mosolyogsz rajta.
Én is azt mondom, amit gondolok. Degradálni nem én szoktam. Nem én mondtam, hogy badarság és nem én mondtam, hogy te nem tudhatod.
Később már én is mondtam nektek ilyet, hogy lássátok, hogy milyen stílusban jöttök olyannal, amit gondoltok és fölé helyezitek másnak.
Mindegy. Szerintem ez nem segíti az életeteket, bár bizonyos mértékben igen, de még nem sikerült a frankóra rájönnötök. Én így gondolom.
De azt is látom, hogy veletek párhizamosan fogunk futni, mert egy elméletet toltok én meg egy másikat.
Ezek nem találkoznak.
Ez van :O)))))
Hát miért is vagyunk itt?:))
Kiszámítható,persze,ha leállsz és nem élsz már tovább,csupán mindenkinek tetsző,elfogadott látszat életet...
De ha egy kicsit is más vagy,jöhetnek a meglepik:))
Csak próbáld ki egyszer:)
Bocs,félre érthető voltam,nem magamról beszéltem,vagy Nagról,csak én így képzelem a megvilágosulást.
"A mindenen kívül helyezkedés az bizonyos tevékenységgel jár"...ebben szeritem tévedsz.
Én nem fogom látni másokon,mi zajlik a lelkükben,mert ez igazából egy olyan intim dolog,érted?:)
"Ha valaki megvilágosul és kívül helyezkedik, az nem így beszél.
És nem ezzel tölti az idejét. "
Már megint azt próbálod itt elmondani,hogy minden ,és mindenki behatárolható.
Honnan ez a sok elvárás,vagy előítélet?:))
Mit is kérdezrél?Válaszoltam már rá?:))
Nem húztál fel csak elkezdtél személyeskedni ami nem hiányzik. :) Ha tudnád mit jelent az egó akkor nem az ellenkezője szűrődne le a válaszaidból..
Nem élek úgy mint a megvilágosultak, önmagamat élem mint minden normális ember, de ki merem mondani, hogy a hitem szerint élek és gondolkozok,ha hiszed ha nem működik. A saját illúziómban élek amit felismertem és nem fáj. A törekvéseimről szintén nem tudhatsz semmit ezért felesleges ezzel ledegradálni a filozófiámat vagy az életemet. Játszma ide vagy oda engem nem érdekel én csak írom amit gondolok a témáról nem fontos mindenből elefántot csinálni. Viszont ha nem tudsz valamit megérteni nem muszáj védekezésképpen támadni.. Mert az inkább vicces.. :DDD
Fata. Ne próbálj meg beletolni valamibe, amibe nem vagyok. Nem félek a bizonytalanságtól és valóban kiszámítható.
Neked nem, mert nem figyelsz oda.
Nem összevisszaságra vagyunk itt. Vedd már észre :O)))
Mitől félsz?:))
Szeritem a bizonytalanságtól.
Azt próbálod elhitetni önmagaddal,hogy az élet kiszámítható,pedig dehogy....hál'Istennek:))
A mindenen kívül helyezkedés az bizonyos tevékenységgel jár. Ezt nem kell ilyen varázslatosan beállítani.
Ha valaki megvilágosul és kívül helyezkedik, az nem így beszél.
És nem ezzel tölti az idejét.
Ezt te is tudod szerintem, de Nagual helyett miért te mondod, hogy hogyan csinálja?
Engem érdekel, hogy ő mit mondd.
Tőled mást kérdeztem, tudod jól :O))))
"Nagu, légy őszinte. Úgy élsz? Mondd meg te. Ne csak játszmázzunk :O)))"
Hogy kell élnie,kinéznie egy megvilágosultnak?
Úgy mint budha,nagy pocak a fügefa alatt,vagy mint egy koldus ,aki szeretetet osz amerre jár?
Vagy mint krisna ?
Szerintem erre sincs "szabály",szerinted meg van ,ugye?:))
Doki.
A lélek harcai,a szellemi fejlődés,a tudat kiterjesztése látszólag láthatatlan folyamat,nem hivalkodik,és nem mutat kívülről változást...legalábbis jódarabig nem.
Egyszerűen csak végbemegy,és míg belül óriási harcok dúlnak,kívülről akár látszólagos tétlenség uralkodhat,mindenfajta változás nélkül.
De ezt csak te tudod,más nem,és nem is kell bizonyítani,vagy megmutatni,mert az valójában képtelenség.
Egyszerűen csak mások meglátják benned a fényt,az igazat,a jót,és ezt nem te irányítod,csak úgy jön ,magától.
Amúgy hogyne mondhatnád, hogy gyors, vagy lassú?
Ha a gyereked a suliban 3 szor megbukik, mert nem tanul, akkor gyors vagy lassú a fejlődése?
Te minden kategorizálást el akarsz vetni?
Hát az itt a földön zsákutca :O)))))