Isten (beszélgetés)
Persze, csak így nehéz boldognak lenni, ha pechben és szerencsében hiszel.
Ha rájössz, hogy mindennek oka van, akkor nem kell többet félned a Pecchtől :O)))
"Az ember, aki legbelül zenétlen,
S nem hat rá édes hangok egyezése,
Az kész az árulásra, taktikára,
S szelleme tompa, mint az éjszaka
S érzelme komor, mint az Erebus:
Meg ne bízz benne.
Hallgass a zenére."
(Shakespeare)
Ejnye, kezdem azt hinni, hogy semmiben sem értünk egyet. Ezek például tökéletes ellentétei egymásnak. Mindegy. Addig van jól, amíg mindketten élvezzük a saját éltünkben. Én például nemrég kezdtem ráérezni az ízére, és az véleményeim helyt állnak.
Éljünk emberek!!! Heheeeeee! :DDDDDDD
:O))))
Ez tetszett.
Tévedni emberi dolog, beismerni isteni érzés. Nagyon sajnálom, azt kell mondjam, hogy jelen ismereteim alapján nem tudok veled egyetérteni. Én a tapasztalatokban hiszek és nekem azok mást mutattak eddig.
Valószínűleg nekem még ismereteket kell szereznem, neked tapasztalatot gyűjtened és majd egy másik életben tökéletesen egyetértünk, de addig csak tiszteletben tudom tartani hitedet.
Lehet, hogy most általánosítottál :O))))
Lehet, hogy neked erre vall és lehet, hogy teljesen tévedsz.
Erre is érdemes gondolni :O)
Nem így működik. A szülő hibája miatt kapja.
Nem szivatásból.
Szabadni ugyan szabad általánosítani, csak nem érdemes. Komolytalan és felületes gondolkodásra vall.
A "nagyszámok" törvénye is működik, de ha alapos képet szeretnénk kapni, szükség van az analitikus vizsgálatra is.
azt az oldalad még nem ismerem.., de akkor inkább becéznélek állatka.. :))
kukac az én tölgyfámban... hummm :DDD
Oké...akkor sör! :)
Étted
A felelősség a tiéd!
Egyetértek!
100%-ban. A következmény is a tiéd.
Nem mindenáron belemagyarázás. Tudom miről beszélek. Nincs kivétel. Ha rájössz, sokmindent meg tudsz érteni.
Ha figyeled és nyitott szemmel jársz, akkor rájössz, hogy NINCS KIVÉTEL
nem is lenne korrekt az élet részéről, ha lennének kivételek :O))))
Miért kérdezted, épp azt eszel?
Vagy miről jutott eszedbe?A kanálról?
:O)))