Ott tartok hogy sehol, mert csak spontán jött össze.. :) Igen én vagyok, nem szoktam ezzel keverni.. Na jó Yoda nem én voltam.. :))) Ne máá??? Bevizuáltál??? :DDDDDDD
Hát ez lehet. Te hol tartassz benne? Nekem párszor volt ilyen felcsatlakozásom egy ideig. Fura és kellemes érzés, de nem tudom folyamatosan tartani, bár megmondom őszintén, hogy nem bánom.
:O))))))
Ja és ha te vagy az első fotón a regeden, akkor te vagy az első ember, akit pont így képzeltem el.
Ahhoz, hogy valaki teljes értékűen az egyetemleges tudatra kapcsolódhasson, nélkülöznie kell azt a megismerési rendszert ami alapján szemléli a világot tehát azt, ami az élete során beépült a személyiségébe és ki kell üríteni magából MINDENT, nem csak a félelmeinket stb hanem valóban mindent ami benned van. Ha ez csak részlegesen sikerül, akkor keveredik a benned lévő érzésekkel, gondolatokkal és maszlag lesz belőle.. :)))
Szülőktől (főleg) kaptuk a komplexusokat, félelmeket, ezeket, ha kiszedjük, akkor harmóniában kezdünk rezegni és elkezdjük tudni használni a tiszta intuiciónkat, ami az egyetemleges tudatra csarlakozik és a tökéletes megoldásokat érezteti velünk.
Ha rossz rezgéseket érzünk, akkor érdemes tudatunkat használni, hogy megkeressük az elcsúszás gyökerét.
Ha megvan, akkor vissza tudunk találni a harmóniába.