Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
"használod, amit szintén kaptál"
Ami az Istennek is van ?
Azért van Ádámnak is .
Nem is tudom miért kevergette a port amikor volt neki más lehetősége is.
Meg felesége is volt !
Az más tészta...meg van rá az ok.
Szóval meg akarod úszni a tökéletes szervezet kikeverését
:O))
Inkább használod, amit szintén kaptál hozzá.
"porokból, vízből"
Hát Isten azért nem vagyok !!!
nem a fanatikusokra gondolta.. hanem a gyógyitókra akik hisznek abban.. amit haszálnak..
a fanatikusok meg.. kapják be..:)))
"így a legkönnyebb!"
Van akinek mégse sikerül !
Hiába imádkozik !
Perszeeee...így a legkönnyebb!:DDDDD
Szegény Csaba meg itt keresget...:DDDDDDDDDD
Ne csalj, nem úgy gondoltam. Kevergesd ki porokból, vízből, stb.
Könnyen reprodukálható
:O))))))
"próbáld meg előállítani"
Néhányat sikerült ! Bár nem egyedül.
Nem istenek segitségével.
Azt hiszem,hogy jól sikerültek.
na majd jönnek erre a joulokkal figyeld meg.. :)))
szia Edi´!:) szép jóestét! :))
"Zsószerint" erre utal"
Igen ez nem elirás volt,bár előfordul az is.
Zs..... az illető vallásos hölgy.
A horoszkópnak vagy a pasinak h.topikban.179 és
több hsz.
Amiért azt próbáltam megmagyarázni,hogy miért nem lehet a csillagokból jósolni.Nem sértődtem meg csak ha hasonlóképpen válaszolok akkor van nagy baj.
44. oldalon tartok és nem találom a leszúró hölgyet
akkor veszük azt az elméletet, hogy Isten teremtett mindent, aztán., ha jön a nagy recs akkor a Kisöreg kezdheti elöröl.. :))
Ne mondj neki ilyet mert a végén tényleg nekiáll..:DDD
Már csak abból következtetek hogy elküldték a pi-be ...aztán....:DDDDDDDDD
Na majd mindjárt jól leoltanak a rezgések,meg a reiki miatt:).
a "hitnek" vagyis annak amiben hiszünk., talán az egyik legmagasabb pozitiv energia rezgése van a hitbeniségnek, ettöl sikeressek a reikisek..:))
Most lehet bebizonyíthatom,hogy nem is vagyok olyan ostoba,ha igazam van:).
Ja, ebben igazad lehet. Azt hittem elírta, pedig Gyurki nem szokott hibázni sokat.
Úgyhogy, akkor most Sherlock Holmesozgatok
Hát ha szerinted nem tökéletes, akkor próbáld meg előállítani.
Nagy bajban lennél.
:O)))
Vagy esetleg pont, amit mondassz, hogy ki lehet sütni az azonos hiányos pontokat és akkor egyenlő marad a felállás és egyik sem több a másiknál és marad az elmélkedés.
Robbantgatott,ha rossz napja volt:).
"tökéletes testünk."
Ha neked ez tökéletes !
Akár az állatoké ? Beteg és halandó , meg szőrös. Megesznek a kanibálok akár egy disznót.
Szerinted az ősrobbanást valamilyen ősisten csinálta. Lehet,hogy többet is csinált ?
Ez az oda vissza mutogatás meg bizonygatás mindkét oldalról nevetséges. Szerintem mi emberek vizsgálódunk, következtetünk, megtapasztalunk. ennek alapján vagy igazolódik valami, vagy újból utána kell nézni. Ez így van a tudományban és az ezoterikában is.
Azt hittem a "Zsószerint" erre utal...
Szerintetek ha a hit képes elősegíteni a gyógyulást, akkor az hogy megy végbe? Hogy segíthet, miközben (szerintetek) nincs mögöttes rész se energia se semmi? IGSz? :)
További ajánlott fórumok: