Isten (beszélgetés)
Amikor még "kisjányok":) voltunk barátnőimmel minden hónapban megválasztottuk az aktuális UFO-t:).Nem kellet sokat töprengenünk.Van erre is rendesen evolúciós zsákutca:).
Én aggódom :) Mi van ha most viccesnek gondolja magát?
:DDDDDDDDDDDDDDDD
csúcsfejű???? :DDDDDDDDDDD
Ne parázz már nem olyan nyúlbéla, hogy ilyeneket magára vegyen... :DDDDD
Na de a fejük?!?!?! :DDDDD Amúgy van olyan ismerősöm aki simán elvegyülhetne az "idegenek" között.. :DDDDD
Én meg elnézést kérek IGSz-től hogy tegnap "legviccesbb fiú"-nak neveztem. Tudom hogy nem a legviccesebb.
Végül is akik látták őket azt mondják,hogy hét kezük van,két lábuk,meg egy fejük,szóval eléggé hasonlóak vagyunk.:)
Úúú, akkor én kérek elnézést, az ufó-Istentől is...:)
Ühümm. De azokat másik isten teremtette a saját képmására.. :DDDDDDD
De most akkor az UFO-kat is Isten teremtette??!!;)
Ne buktasd máá le... Te! :DDDDDDD
De lehet, hogy lett helyette egy "Szabadgondolkodó"?
Úgy érzem ő is hasonló babérokra tör. :)
.... feje tetejére állítja a tudományt... :DDDDD
Szégyellje magát kérem szépen.. :DDD Majd benne lesz a hírekben és ha visszahozzák UFOGSz vallási mozgalom alapító tagja lesz.. :DDD
Lehet hogy csak még rövidebb névvel jön vissza. Ipari Gázkészülék Szerelő->IgSz->?.
Mit csináltatok szegény IGSZ-el?Kicsúfoltátok??Szégyelljétek magatokat!:D
Vagy csak az UFO-k vitték el??:P
Khm.. Nekem is van egy ilyen érzésem.. :D
lehet hogy csak metamorfózison esett át, ami virtuális megjelenési formáját illeti :)
Bakker eltűnt IGSz... Sajna érte jó fej volt nagyon.. :( R.I.P. :(
Talán az "idegenek" számára ismeretlen jelenség a hülyeség... Ráadásul határtalan! :DDDDD
Másik kérdés: Miért mindig a leghülyébbeket rabolják el? :D
Szerintem nem a távolságban van a pláne, hanem abban, hogy "elvileg" itt kevernek a a föld körül, de a csillagászok, akik állandóan az eget bámulják sose látnak ilyesmit ellenben az UFO hívőkkel.. :DDD
Azért írtam,hogy magunkban fedezhetjük fel,-pedig nem bennünk van kizárólag,-mert különös faj vagyunk ebben a világegyetemben,érzékelhetünk sok dolgot körülöttünk,bár nem zárnám ki,hogy vannak másféle lények is:)Ezt nem tudni biztosra,bár ki tudja...lehet jól titkolják előttünk is:P
Igen,bennünk is van,ott találjuk meg,mert ha kívülre nézünk,vakok vagyunk meglátni:)
Magunkban fedezhetjük fel,majd ha kitekintünk,ott is meglátható.
Bár Isten személyéről sokféle nézet van,fénylény,stb,de mivel mi a képére lettünk "teremtve",ezért neki is van külső burka,és belső lelkivilága.Azért ruházzuk fel emberi tulajdonságokkal,mert közelebb van az emberhez,mint hinnénk:)
Mi pont olyan teremtők lehetnénk,mint amilyen Ő volt,ha elérnénk azt a fejlettségi szintet,itt persze az emberi elme erejére gondolok és nem az űrszondákra,bár ezek sem utolsó szempontok:)
Jó8!:O))
Nyugi...te azt is megúszod!:O)))
További ajánlott fórumok: