Isten (beszélgetés)
"miért pocskondiázod az isteneket"
Mert azokat lehet mert nem léteznek így ezáltal átvitt értelemben a hülyeséget pocskondiázom.
Majd kitalálunk valami jó kis kérdezési technikát amivel kirázzuk a "titkait".
Különben is az a legjobb tanulási mód, ha ismétlésképpen tanítunk is.
Úgy gondolom, valami új cél felé igyekszik, vagy egy elkezdett úton megy messzebbre!
Voltaképpen kicsit irgykedek, azért is piszkálom!:)))
Biztosan lesz ereje, és a lehetőségeit is fogja használni! Elvégre most van az élete teljében, hát mikor válasszon egy erőfelmérést ha nem most?
Jaj nekem! Most aztán bárki mondhatja, hogy az Ő szekerét tolom!/ Pedig nics is szüksége fogadatlan prókátorra!/
Anyám! Már előre félek az eljövendő évektől.
Sokat fogok még változni.
Az önismeret,egy alap az ember életében,amivel bizony szembe kell nézni.
Ettől még nem lesz megvilágosodott,vagy buddha,csupán harmonikusabb ember,de természetesen innen lehet tovább szélesíteni a látókört:)
Nem mondanám, hogy értem:D
A lényeg, hogy egy élő Buddha lesz, mi meg majd okulhatunk? Hajrá Csaba doki.
Én félnék az önismerettől.
Jó bevallom a papok szándékosan és galád módon megvezettek. Én kis fiatalka vagyok engem lehet becsapni, befolyásolni, mert nincsen elég eszecském.
Ez így rendben is van.
Na de a többiek?
Őket is megvezették avgy ők szimplán hülyék?
Hát ez csak első hallásra olyan szép. Mármint min den defekt kiszedése!Nekem olyan mozsárban törésre emlékeztet!
Ha olyan tökéletesleszel, velünk földi halandókkal már szóba sem állsz?:)))))))))
Vagy csak úgy felülről?
Én oda, akinek még dógoznia kell magán. Van még egykét defektem.
(de most olyan suliba fogok járni, ahol 150 óra önismereti munka kötelező. Ott elvileg az összes ilyet ki lehet szedni. Remélem) :O)))
Hát és az is fontos, hogy mindenki rájöjjön a sajátjára.
Vannak, akik inkább mindig másokkal foglalkoznak, hogy a sajátjukkal ne kelljen. (mert azt hiszik, hogy már készen vannak).
Persze van, aki készen is van. De ritkább, mint amennyien hiszik.
:ODDDDD
Júúúúúúúúúújjj...most hogy mondod, tényleg!!!
Hihi....megtérítem még a végén Gyurki papát!:O)))))))))))))
:DDDDDDDDDDDDDD
A legfontosabb amit megtanultam egy életre...ezzel lehet vitatkozni...csipkelődni...belekötni...van aki érti, van aki teszi...de úgy kapod ahogy kérted...igazad van Csaba...már csak az a kérdés...neked mit kell még megtanulni! :DDDDDDDDDD
Miatyánk ki a mennyekben vagy....kérlek...add hogy Gyurki papa világosodjon meg!!!:O)))))))))))))))))
:DDDDDDDDDDD
Valami beszélgetést követően olvastam a megvilágosodásról, a megvilágosodottakről.
Amennyire vonzónak tünt az út vége, olyannnyira nehéznek az odavezető út.
Személy szerint egy régi kedves ismerősöm mondását tartom, " úton, és munkában"!
Nem, azt hiszem nem hallottam! De nagyon jónak tartom!
Rész, és egész! Nagyon sokszor a részek nem állnak össze egésszé! Vagy mert nincs hozzá "szemünk", vagy mert kicsi a látószög!
"Az isteneket pocskondiázom de azok nem bánják."
Tulajdon képpen Te miért pocskondiázod az isteneket?
Mi a bajod velük?
"Nyolc éve tanulok hittant"
Húha akkor már nagyon okos lehetsz,jöhet a Teológia ! Oda se neki,hogy áltudomány !
" nem kell azonnal pocskondiázni az én istenképemet."
Az isteneket pocskondiázom de azok nem bánják.
Mégis mindig akad aki megvédi a Mindenható teremtőt !