Isten (beszélgetés)
Ja. Az nem zavar. Mert nincs rá olyan bizonyítékom, amit le lehetne írni. De ezt már leírtam. Úgyhogy ezt nem akarom elkerülni.
Szóval akkor lehet, hogy nem is belekötök, hanem észreveszek valamit? :O))
Gyurki, poénból mondtam. Tudom, hogy nem hiszel benne. Bár most poénon kívül, azért lehet, hogy picit kételkedsz. Mert van egy ilyen érzésem ám.
A lelkek fürtjeit nem kell bizonyítani, mert aki nyitott az ilyen dolgokra, az érzi, hogy lehet benne valami, aztán ha utána olvas, akkor rájön, hogy igaz-e. Sok kutató munkával sokmindenre rá lehet jönni. Megfigyeléssel pedig bebizonyítani, hogy igaz-e, vagy fals.
De nyitottség nélkül, az összes többi pont nem jöhet létre
Kvázi Gyurkinak bizonyítékot felmutatni nem érdemes. Én már lemondtam róla. Inkább csak viccelődök veled és kinagyítom az elszólásaidnak hitt részleteket. Hátha igaz :O))))
Ez passz....nem tudom,de szerintem nem ez az első!:O))
És szerintem még lesz pár!:O))
Minden élet után odajutunk tudod??:O))
Reinkarnáció....:O))
"mi a kellemetlen, amit el szeretnék kerülni "
Esetleg mondjuk ha valami bizonyítékot várunk tőled a sok fürtös hülyeségekre.
Na és elárulnád,hogy hány előző életed volt már és mennyi van még hátra a következő életeidből ?
Regényt írhatnál,hogy mikor mit csináltál.
Igen, megint elszóltad magad:O)))
Amúgy figyeld csak azt a mondatot, amit írtál:
"Csak belekötsz amibe lehet, elkerülve ami neked kellemetlen"
Mintha neked írták volna. Nem?
Amúgy nekem mi a kellemetlen, amit el szeretnék kerülni szerinted?
Már többször kérdeztem,hogy honnan veszed az ilyen lehetetlen képzelgéseket.
Valahol olvastad és bele éled magad ?
Egy testben egy lélek !
Ép testben ép lélek !
Egyszer élünk és meghalunk !
A lélek a testtel együtt elpusztul !
Ha meg annyi sok életed lenne,mikor jutnál a Mennyországba ?
Áááááááááááá....jéééééééé!!!Gyurki papa...Te így megjegyzed amit mondunk!??????????
Ne csináld....most kiakadtam!!!!:O)))))))))
Te emlékszel a fürtökre....hát ez nem semmi!!!!
"A skizoért boccs mindenkitől, nem ide szántam."
Pedig ezt reálisan látod csak tényleg nem oda szánod ahová legjobban illik !
"most akkor kicsesznek, vagy nincsenek. "
Érted te ezt nagyon jól.
Csak belekötsz amibe lehet,elkerülve ami neked kellemetlen.
Már írtam,hogy csak a vicc kedvéért feltételesen mondom,hogy van Isten mert jól kicseszik velünk.
Na persze veled nem,mert téged szeret meg spekulálsz is a szeretetére. Na de várd ki a végét.
Most szerinted megint elszóltam magam ?
Szia Gyurki papa!:O))
Miért kellene a testnek halhatatlannak lenni?...pont az a lényeg,hogy több testben valósítsd meg a feladataidat,több test, több és más szituációk,és más élet kell hozzá....
Teljesen pontosan látod. Így van.
A skizoért boccs mindenkitől, nem ide szántam.
"hogy mi a reális,"
Reális a valóság.
A lélek megfogalmazására pedig jobb írást még nem láttam.
Tőletek csak olyat láttam,hogy fürtökbe lógnak a lelkek és várják,hogy le vagy fel szülessenek.
Jól mellé fogott amelyik abba a gyermekbe bújt aki
megfúlladt a szentelt vízben Isten áldásával.
Na persze ez egy előre kitervelt büntetés volt a
szadista istenetektől mert ezt érdemelték . MI ?
Na most akkor kicsesznek, vagy nincsenek.
Gyurki, te néha elszólod magad :O)))))
"a lelek amit Istentol kaptunk az halhatatlan."
Honnan veszed az ilyen lehetetlen dolgokat?
Akkor már nem jobb volna ha test is halhatatlan lenne és a lélek benne maradna ?
Istenektől nem kapunk semmit !
Legfeljebb kicsesznek velünk !
Ez sem igaz mert istenek nem léteznek !
Multkor ugyanzet írtad, ugyanerre.
hogy mi a reális, :)))))
Neked ez hangzik reálisan.
A lélek nem ez. Persze szerintem :O))))
"érzékszerveink, finom struktúránk összehangolt működése. "
Szép és reális megfogalmazás !
Nem az enyém.
De van két fiam. Elég sok éven keresztül személyes kapcsolatban álltam családokkal, akiket sorozatosan értek ilyen szerencsétlenségek....
Már írtam a dokinak is, rád és minden kedves Istennhívőre is vonatkozik, hogy nem fogunk ezen összeveszni, csak vitázni, mindenki érvelhet, de valószínűleg hatástalanula másik "nemre"
Na már 3x jó éjt!
")Nem hiszek sem abban, hogy Isten mint egyedi nagyhatalom, vagy összeség létezik, a lélekről is azzal a véleménnyel bírok, hogy érzékszerveink, finom struktúránk összehangolt működése. "
Ezt még én írtam, jópár oldllal ezelőttről, nem változtam...
Na ne térítgess jó??-DDD
Talán majd Gyurki nagyapó felvált, azt lehet kit megégetni....vagy mi :-))Nem kell félni, nem jövök túl gyakran!
Jó éjt!
Ez a történet épp azt szemlélteti, hogy igen, neki igazolása van arra, hogy felelősségre vonhatja, mert úgy érzi, cserben hagyta.
Senkinek ne kelljen ilyet átélni, de kiváncsi lennék, akik itt gyönyörűen, szájbarágóan mindenféleképpen kertekalatt is eljutnak az istenükhöz, akit varázsoltak maguknak, akkor mit tennének....
Már megbocsáss, én nem Istent vonom felelősségre, mert személy szerint úgy hiszek benne, mint a vámpírmesékben.
De ha van, akkor nem tudott "vón má" azokon a szegény embereken segíteni, akik annyit imádkoztak hozzá?