Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
Viszont azért jó ez a csoport:)
Olyan varázslatos, tele titkokkal:))
A szabad kőművesekről igen.
Nekem egy kicsit az is olyan über gondolkodás. :O)))
Szerintem nincs értelme bármilyen csoportba tartozni, mert az korlátoz. Nem lehetsz teljesen szabad.
Amúgy ők egy keresztényellenes(sokak szerint zsidó) "titkos","földalatti" társaság.Azt,hogy most ők szabadkőművesek-é,vagy pontosan hogyan kapcsolódnak,azt nem tudom,de részei a nagy,egész világra kiterjedő összeesküvésnek.Tudod,az új világrend!:)Nem hallottál még róla???:)
Pedig dolgozat lesz:)
Témazáró:)
Csináljak kedvet?
Az megy nekem:))
Írok egy könyvajánlót az éjjel:))
A Da Vinci kódnak is csak a történelmi vonatkozásai érdekelnek,mint ahogy ennek is(a címét nem is tudom).
Hát akkor lehet, hogy lesz egy 1-esem, mert nem igérem, hogy elolvasom. Csinálj kedvet, hátha :)
Ne mááár!
Házi feladat mindkettőtöknek:))
Hát a könyvet én sem olvastam...:)
Nem olvastad a Könyvet?:)
Dan Brown:))
Azt nem is ismerem. Azok kik?
Hát akkor az valóban nagy kihívás:).
Vagy az illuminátusok csicskása:)...
Mivel én nem vagyok az, így rengetheti bátran:))
Csak a stílusával van bajom:)
És pusztán a jószándék vezérli, hogy megerősítsen bennünket a hitünkben.
Ez olyan szép és nemes :O))))
:O))))
Gyurki csak hitünk próbája:).Valójában ő is hívő,csak arra kíváncsi,hogy meg tudja-e rengetni mások hitét:).Eddig nem nagyon sikerült neki,de próbálkozik szorgalmasan már elég régóta...
Meg olyan, aki képzelt hülye, miközben dolgoknak tartott hülyeségeket képzel. :)))
Te folyamatosan leminősíted, degradálod azokat, akik hisznek valamiben. Az elfogadás, mint olyan ismeretlen a számodra?
Hát ilyen aki ilyen képzelt dolgokban hisz meg ilyen aki nem tartja hülyeségnek a hülyeséget.
Visszatérve Szabadgondolkodóhoz, aki hisz Istenben, az hisz Isten cselekedeteinek helyességében is. Aki nem, az csak támadási felületet lát ebben.
Ez független attól, hogy melyik Istenről, vagy hitrendszerről beszélünk.
Én tisztelem őt, tehát nem hülyeségnek tartom, amiben hisz.
Nem kell egyetértenünk.
Nem csak azt hittem,hogy azt hiszi,hogy csak viccelsz vagy hülyéskedsz !
Hát nem. Azt mostanában meghatódáskor, vagy feldolgozós témában :)))
"A smilykból ítélve te sem sírdogálsz"
Csakhogy Ő komolyan gondolja ám a sok hülyeséget !
Hát ettől a beszélgetéstől. :)
A smilykból ítélve te sem sírdogálsz. :)
További ajánlott fórumok: