Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
A föld is lapos volt egy időben. Gondolom az is be volt bizonyítva a kor tudományos közössége által.
Persze nem kételkedek a tudomány hitelességében.
Ismét csak filózok.
Vallásos közösség számtalan van a világon, és egymásnak ellentmondó dolgokat fogadnak el.
A tudományos közösség egységes, bizonyítékokat, és használható dolgokat tesz le az asztalra a tudományos módszer segítségével.
A tudományra épül minden körülöttünk.
És amíg te magad nem tudsz pld. részecskegyorsítást végrehajtani, kételkedsz az ezzel kapcsolatos tudományos tényekben?
És ha teszem azt 10 "auralátó" egymástól elszeparálva, az általam vázol körülmények között, egyik ember körül piros, a másik körül zöld aurát' lát egyöntetűen?
Jelzem, csak filozofálok.:)
Amit a vallásos közönség egyöntetűen elfogad, abban nagy valószínűséggel lehet valami.
Ha kételkedem, végezhetek kísérleteket.
Amit a tudományos közösség egyöntetűen elfogad, abban nagy valószínűséggel van valami.
De egyes tudományos bizonyítékokat csak elhinni tudsz másoknak, ha te magad nem tudod kísérlettel egzakt módon bizonyítani-saját magadnak, a saját érzékeidnek. Nem?
Ennyi? Ennél azért többet vártam, bocs. Szomorú vagyok.
Felejtsük el az anekdotákat!
Oké,felejtsük el az aura színeket meg az aurát.Akkor a halottat miként láthatja?
Azokra a bizonyítékokra, amelyekben hiszel.
Mindenre mindkét oldalról van bizonyíték.
Akkor adott (állandó) fényviszonyok között, homogén háttér előtt álló embereknek ugyan olyan az "aura" szinük?
A tudományban nem kell hinni, a tudomány bizonyítékokra alapoz. Az nem hit, hanem tudás.
Én semmiben nem hiszek.
Függhet a fényviszonyoktól, és a háttér színétől is.
Te a tudományban hiszel, ez nem paradoxon?
Ez is hit.
A megfigyelt szín kiegészítő színét látod "auraként" megjelenni.
Ezt értem, de amikor a megfigyelt "tárgy" egy ember, akkor mitől alakulnak ki a különböző színek?
A megfigyelt tárgy színétől függ. Itt láthatsz többféle színt:
Rövid biológiai és fizikai ismeretek (23/25)
Gondolom, a piros betűk miatt világoskék.
A kirlián fotó az megint egy más dolog. koronakisülést ábrázol, ami egy elektromos jelenség. Nagyfeszültségű térbe helyezik a tárgyakat, úgy készítik.
Íme egy kulcs kirlian fotója:
[link]
Kipróbáltam.
Mindenki világoskék "aurát" lát a felirat körül?
Ez gondolom optikai sajátosság.
Az emberek feje körül miért vélnek különböző színű "aurát" látni? Mitől van a színingadozás?
A cinizmus engem nem győz meg.
További ajánlott fórumok: