Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
Aladdin és a Mustela nivalis
Pontosan
Aladin és a menyétek, vagy mi
Akkor most hallgathatom a zenéket.
Nyomjad
Nem félre duma...a poklomban vagy!!!
Szerintem a hívők nyitnak egy új fórumot Biblia címmel, vagy ilyesmi, mert ez a fórum már vállalhatatlanná vált számukra
Nem fenyegetőzök...nézz körül!!!
Teremtettem is...
Most bezzeg könyörögsz, mi? :o)))))))
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm
Már az általam teremtett időben sem hiszel...ennyi
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :o))))))))))))
A sztorihoz hozzá tartozik, hogy előtte mindig kaptam egy pofont...a pofon rossz érzés volt...utána jóóóó, mert folytattam tovább amit elkezdtem és rájöttem miért modták!
Hóhóóó, ezt kezelni kell:
- És most mondd Male, mit gondolsz arról, hogy olyeneket mondtak neked?
- Milyen érzés volt ez akkor neked? A kis ártatlan és érzékeny Melbolgiácskának?
Nem kis m..nagy M
Pokolra kerülsz...hitetlen
Igen, megvilágosodtam. Hiszek az egy malebolgiában.
De örülök, hogy kimondhattam. Most már sokkal könnyebb
Csak amit mindenki aki hat éves koromig velem volt mondott...
"Sz@rjál le mindent és tedd ami neked a legjobb!"
Az ERŐ vele volt! És bele is halt...és eggyé vált az ERŐ-vel...és nem mondom kikkel van most egy helyen
Teljesen mindegy ..... :oDDDDDDDDDDDD
De kérlek, oszd meg velünk! :o))))
Na látod ez az igazi hit!
Nem is ismerem és mégis hiszek benne.
Na ezért a tiéd a legjobb
Persze mert megvilágosodott. Ez azt jelenti hogy önmagán keresztül vált eggyé a Mindenséggel.
És maga az energia, az esszencia hordozza ezt a tudást.
Ez aztán a figyelmesség! :o))
Azt se tudod mi az én elméletem! :DDDDDDD
További ajánlott fórumok: