Imádom a kólát te hogy vagy vele? (beszélgetés)
Nem fogok tudni elaludni amig nem iszok 1 pohar hideg colat.:D:S Csak sajna nincs itthon.
Fene a kívános fajtámba.:D
Nem szeretem.Gyerekként még igen,de mostanra megjött az eszem. :)
Egyébként azért nem iszom,mert a szomjam azt nem oltja,akkor meg minek?Egy fillért nem adnék érte.
Hányós-hasmenős gyerekeknek tényleg azt kell adni, kanalanként, de a szénsavat ki kell előtte kavarni. Ha semmi sem marad benne, (tea, víz stb) ez igen és nem szárad ki. Nem tudom miért, de tényleg működik.
Én pedig nem imádom, de néha egyszerűen jól esik egy pohár hideg kóla. Ja, hogy ettől fogok meghalni? Na legalább tudom. És más mitől? Vagy aki nem issza, örökéletű lesz?
Attól függ kinek mi a minőségi.
Nálam a siti és Drinky szóba sem jöhet:))
Jaj!! Ne kínoz már!!
Olyan szomjas vagyok,hogy megbírnék inni vagy 10 litert!!:):)
Visszatérve én is függő vagyok,de legjobban a minőségi kólákat szeretem!!:):):)
Én nagyon ritkán iszok,de lszrevettem,hogy ha elkezdem inni,akkor napokig kívánom.Így inkább nem is veszek,max egy fél literest 3 havonta.
De bnőm pl cola függő!!!
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Mi a véleményetek az ízesített vizekről, jégvízekről? Imádom, csak szomjasabb vagyok tőle.
- Imádom az új hibrid autómat! Nem bántam meg, hogy nem a...
- Ismeri valaki a Képző és Iparművészeti szakközépiskolát (Kisképző), vagy a Bródy Imre Gimnáziumot? Vélemény?
- Miskolcon általános iskolát keresek - kinek mi a tapasztalata véleménye?