Így dominózom! (beszélgetés)
Sziasztok!
Napsugaras,vidám naphoz érkeztünk el.Életünk egyik legnagyobb mérföldkövéhez:-) Bence fiam,ma 18 éves.
hatalmas AFTER partyt rendezünk,szép kerek 50 embert hívtam meg,a szűk,és bő családon kivüli barátok,haverok,iskolatársak,edzéspartnerek,pedagógusok,trénerek,és a budapesti színjátszó kör.Nagy melo ez,amiről fogalmam sem volt,mikor bevállaltam.Itt már nem a sütés-főzésekről,a ház és a kert díszítéséről van csak szó,hanem arről,hogy minden tökéletesen sikerüljön,és mindenki minden körülmények között csodásan érezze magát,a 6-60 évesig.nagyon izgulok,folyamatosan mondom magamnak a köszöntőt,és a verset,bele ne süljek.Komolyan mondom,életemben nem izgultam ennyire a szavalóversenyeken se,de most 2 napja egy falatot sem tudok enni.Bízom a gyönyörű időben,és a méterlógatok dumájában...
Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok,sok-sok szeretettel.-)
Anikó
Tippem holnapra: 0, 6, 10, 17, 18, 20, 22, 23.
Jó éjt!
Sziasztok!
Úgy látom ma meglehetősen szűkszavúak voltunk. :-(
Biztosan mindenki a kertecskéjében tevékenykedett. :-)
(Tippem változatlan.)
Jó éjt szép álmokat!
Szép estét:-)
Holnapi tippjeim:
0,1,6,9,12,15,22,23
Sziasztok, szerencsés napot kívánok Mindenkinek!
Viktorom örülök, hogy jól vagy:-)
Puszika♥
Sziasztok!
Kellemes estét Mindenkinek!
Ma szokatlanul sok domit vettem fel! :-)
(tippem változatlan)
Viki! Örülök, hogy minden rendben és, hogy hamar hazaértetek. Így Te is sok domikát vehettél fel!
Puszi
Tippem holnapra: 0, 6, 9, 11, 13, 14, 17, 23.
Szép estét mindenkinek:
Viky örülök, hogy jól vagy, vigyáz magadra.
Szia Marcsi!
Ma nagyon hamar végeztünk,sity,suty,pity,puty:-)))
Máskor hat napi hideg élelem sem elég,mára meg kihalt mindenki:-))Hála égnek,fogynak a betegek.-))
Ja,és maradt közepes nyomáson a shuntbeállítás.Most épp 90 -en,de 120 ig jó.A vezetés akadálytalan,jól pumpálható,görcs nincs,szóval minden tökéletes:-))Már mint a körülményekhez képest:-))
Örülök,hogy érdeklődtél,köszönöm kedvességedet:-))
Millió puszi
Anikó
A helyes:
Domika-Tyúk DominÓrák: 3, 4, 6, 14, 16,
Bocsika!
Sziasztok!
Írjátok be az órákat,mert én megyek anyával az idegsebészeti kontrollra,sajnos csak este leszek,remélem délután nem megy le az összes do óra,és marad nekem is valami este 18 után is.
Hát ez az én formám,egyébként is csak a reggeli 6 órásat tudtam felvenni,mert 5 oo kor épp vége volt a 4 órásinak,mire megébredtem.Úgy,hogy egy fantasztikus nap elé nézek az egyetlen egy szem dominómmal.Hurrá:-))
További jó és szépen csillogó domikat Mindenkinek!
Cupppp Viktor
Sziasztok!
Ani! Örülök, hogy minden jól sikerült, Gratulálok!
(tippem változatlan)
Jó éjt!
Jó éjt!
Tippem holnapra: 0, 3, 5, 9, 13, 17, 18, 23.