Így dominózom! (beszélgetés)
Egyedül nehéz beszélgetni. :-)
Ez a fórum nem beszélgetésre való? Ott a másik fórum beírni, hogy mikor volt és lesz dominó.
DominÓrák: 1, 4, 7, 10, 12, 15, 19, 21.
DominÓrák: 1, 4, 7, 10, 12, 15, 19,
DominÓrák: 1, 4, 7, 10, 12, 15,
Ezért hiányzik a feliratból, hogy milyen összetételű dominót kívánsz megvenni. Mikor ez szerepelt egyszerre eltűntek a "mást kaptam" beírások a fórumról.
DominÓrák: 2, 3, 4, 6, 11, 17, 19, 22.
Pontszám-ügyileg milyen saját dominót venni? Megveszed 2 pontért, és kapsz érte 2 pontot? Végül is a felrakásért levon egy pontot, szóval mínuszos a buli?
DominÓrák:2, 3, 4, 6, 11,
Nekem is volt nemrég hasonló "élményem". Végre megérkezett az összekötő, de mobilról játszva, nem nehéz véletlenül aukcióra feltenni, mivel ott nincs kérdés, rögtön aukcióra ment! Végül (2 pontért!) csak meg kellett venni a saját dominómat, de rengeteget le tudtam tenni, és mivel saját dominómat vettem meg, nem ért nagy veszteség. Persze, ha a tabletről, gépről lépek be, ilyen nem fordult volna elő, de ettől nagyobb baj soha ne legyen az életemben... :-))))
Nézd, én Skorpió vagyok, és nem szoktam könnyen feladni! Lehet, hogy ez csak egy apró "égi jel" volt, hogy: "igen nagyon gyorsan haladunk, de a szakadék felé"! :-)))
Levegőt venni, erőt gyűjteni, és menni tovább... :-)
Engem nem lehet dicsérgetni, nagyon erősen elnéztem egy dominó vásárlást.
Másikat vettem az utolsó helyre, ezért nem tudtam lerakni a teljes soromat, sőt amit vettem, vissza kellett tennem aukcióra, hogy a DominÓra elférjen...
Nagy lett a csend, ebből az látszik, hogy nem szeretjük a 'dicsérgetést', a 'vállveregetést'.:-)
DominÓrák: 3, 6, 9, 12, 13, 15, 19, 23.
DominÓrák: 3, 6, 9, 12, 13, 15, 19,
DominÓrák: 3, 6, 9, 12, 13, 15,
DominÓrák: 4, 7, 9, 13, 14, 18, 22, 23.
Köszönöm, elsősorban Nektek: 6 nap alatt már 105 bejegyzés van a fórumban, és sokan örülnének, ha egyáltalán (az általuk nyitott fórumokon) egy ilyen magas bejegyzési számot elérnének, arról pedig még nem is beszéltünk, hogy még tombol a nyár, és amint a hidegfront beteszi a lábát, mi is gyakrabban beszélgetünk majd itt, és nem csak az időpontokat írjuk be! :-)
További szép napot kívánok mindenkinek, és sikeres Dominózást! :-)
Lehet, hogy az ördög nem alszik, de én szoktam pihenni, hogy frissen, üdén folytassam földi életem! :-)
Panaszra viszont nincs okom: egy dominó az aukcióra téve, annak üres a helye, az összes dominót le tudnám pakolni, ha felhasználom a dupla Jokert is. Kell ennél több? :-) :-))