Így dominózom! (beszélgetés)
Lehet menni pihenni, aludni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Összekötő fehér dominót kaptam. :-)
Mostanában nem sokat vásároltam az aukcióról, csak mérgelődtem a drága aukciós dominók miatt.
Egy dolgot szeretnék megjegyezni, amit olvastam a régebbi fórum bejegyzések között.
Ha valaki mindig nagyon drágán (4-5 pontért) vásárol az aukcióról, akkor a dominók osztásakor sűrűbben kap fehér vagy sárga dominót.
Kíváncsi lennék, hogy ezt csak kitalálták, vagy tényleg van valóság tartalma?
A fórumban olvastam, hogy:
"Figyeli a gép, hogy mit csinálsz, és tesz róla, hogy neked ne legyen jó."
Ez nagyon találó.
Sokszor én is úgy érzem, hogy kiszúrnak velem.
Mostanában volt 3-4 db 12 órás ajándékom +1 ponttal, aránylag sikerült jól kihasználni, mert akkor sok DominÓra jött egyszerre. Ha csak 1 DominÓra esett volna a 12 órába, akkor nem jöttem volna ki jól az ajándékból.
Vásárolni? Néha azt is sikerült. Már a 3 pontért megvásárolható dominók között vártam, hogy mikor kerül át végre a kinézett dominó.
Egy pontért vásárolni? Ez az ami mostanság lehetetlen.
Igaz vannak olyan 5-10 percek, amikor több 1 pontért kapható dominó is van, de ez nagyon rövid ideig tart csak, azután megint csak 5 pontért lesznek dominók az aukción!
Milyen gyorsan megvesznek minden olcsóbb dominót? Sokszor követni sem lehet a változásokat.
A 2 órás várakozás viszont olyan lassan telik le, hogy az már néha fárasztó. :-)
Szerencse, ami nem árt az ajándékbontás mellé.
Szerencsés ajándékokat minden játékostársnak!
Most néztem, jelenleg csak 4 és 5 pontért vannak dominók.
Hova tűntek azok a dominók, amelyek 8 óra után (1-2 perccel később) lettek volna olcsóbbak?
Eltűntek ...
HA, ha, ha, ...
Jó vicc volt.
Az igazság az, hogy jó drágán megvették.
Folytatás:
Reggel 5 órai dominóosztás. kb. 40 db 2 pontért kapható dominó volt induláskor.
Az első (5-9)-es dominó 5:29 körül lett volna 1 pontért kapható.
Első kérdés: Melyik dominót vették meg elsőnek 2 pontért?
Válasz: Az 5:29-es dominót. (Miért? Mert az volt az első a sorban.)
Második kérdés: Mennyi (5-9)-es dominó volt még 2 pontért?
Válasz: Még 4 db (5-9)-es dominó volt 2 pontért.
Nem értem. Ha mindegy, hogy mennyibe kerül a dominó, akkor miért nem a sor végéről vásárol az illető?
Megjegyzés: Most már kevesebb, mint 20 db dominó kapható 2 pontért.
Majd 6 óra után lesznek 1 pontért kapható dominók, ha talán eljutnak oda.
Így igaz!
"Az ajándék beváltásától kezdve 12 órán át minden általad az aukcióról vásárolt dominóért eggyel kevesebb pontot kell fizetned."
Ezt az ajándékot akár a megnyitás után el is lehetne dobni, mert nem nyereséget termel, hanem csak veszteséget.
Az ember mindig reménykedik, de feleslegesen.
Amikor 4 és 5 pontért vannak csak dominók az aukción, akkor mit lehet csinálni? Várni, várni és bosszankodni.
Amikor 2 db dupla nulla van 2 pontért az aukción, mi történik?
Mindkettőt megveszik 2 pontért. Ráadásul azt veszik meg előbb, amelyik hamarabb lenne olcsóbb.
Szerintem, kiszúrásra játszanak ...
"Papi7202" már többször megírta, hogy "már megint kitakarították az aukciót".
El tudom képzelni, amikor 5-10 perc alatt eltűnik minden olcsó dominó.
Sajnos, ez van. Türelem és kitartás.
Lesz még jobb is, ha jön egy szerverleállás ...
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltásától kezdve 12 órán keresztül minden általad lerakott dominó +1 pontot ér!
Ez az ajándék is elértéktelenedett, mert képtelenség olcsó dominót venni, ami hozhatna plusz pontokat.