Így dominózom! (beszélgetés)
Csak mint érdekesség, a 4 pontosok között 2 db, az 5 pontosok között 1 db, 5/4 dominó van összesen aukción.
Tudom nem fenyegeti az a veszély egyiket sem, hogy a Megvesz gombra kattintasz.:-))
4----7----1----8----8 *5
7----1----6----4----6
Amíg nem kel el a domim az aukción,ez az állás marad.Remélem este hétig megveszik.Ja,a második meg az utolsó sárga.
Én azt jelöltem be kedvencként.Nem akartam telhetetlennek látszani,csak azért nem a fehéret.))
Tudod, mivel 4 a sorvéged, azt javallom old meg két lépésben, elöbb egy 4/valami, utána a valami/9.
Így vagyok még a 7-es végződéssel is. Hacsak lehet kerülöm, amennyiben az asztalomon nincs folytatása.
Szerencsére aránylag hamar jön a következő DÓ.
Pontszámod: 41. Ezzel 2465. helyen állsz a toplistán.
Eddig 234 dominót raktál le, 185 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 21 dominót raktál, 79 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 14 ajándékot váltottál be.
Nem, egyszer sem, viszont az aukción elkeltek a domijaim, most sajnos duplát kellett fölraknom, na az nem fog egyhamar. És kaptam egy jokert most délben, így a sorom vége jelenleg *4.
Vásáolni reggel óta nem tudok, még 4 pontos sem volt talán, de olcsóbb biztos nem. Még 7-kor sem. :(((
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Különösképpen az új fórumtársakat köszöntöm nagy szeretettel!
Kellemes vasárnapi időtöltést pihenést.
Üdv! Most éjjel nem kaptam extra domikat.
Még venni is tudtam egy 1 pontost.
Megyek vissza aludni, mert nekem ez még hajnal! :-)))
Mikor kapok másik ajándékot, mint most, vagy sokkal hamarébb. Milyen dominót ad a gép, stb.
4/2 adott, ezzel sorba tudtam tenni 3 db-ot, meg vettem 4/4-et 1 pontért.
sorvég 4*, 4/4, 4/2, 2/3fehér, 3/9, sorvég *9
Dominó az asztalomon: 2/1
Asztalod tartalma?
Ezt nem értem. Ha eldobod, akkor milyen hatást figyelsz?
Nálam a helyzet katasztrófa. Letehetetlen 5 dominó. A 4 órást kihagytam, most meg reménykedtem, hogy tudok venni valamit hozzájuk olcsón, de nem, max 4 pontért tudnék. :(((