Így dominózom! (beszélgetés)
Ezt már megbeszéltük, nincsenek véletlenek.
A Játék fórumára csak éjjel írom ki, ha még nem írták ki, hogy a reggel ébredők lásák.
Egyéb közlendőm azon a fórumon nincs, mert nem szeretném, ha kitiltanának offolásért.
Az a lányeg, hogy velünk sose legyen vitád és peres ügyed! :-D
Amúgy meg mindenkinek kell dolgozni valamit. Te paragrafus király is vagy? Nem csak játékos ember! He he :-D
AJÁNDÉK!!!!!!
De nem bontom ki. Lemaradtam kettőről,de Hoxa mindent lát! Meg adtam egy tanácsot örökség ügyben a privin. Ez a jutalmam!!!
Ez az amikor csak beugrok. Amikor leirtam,akkor vettem észre,hogy már meg lett válaszolva.
Megyek kattintani,majd megint eltünök. Miért van annyi per,vitás ügy....?
Hogy dolgozzak.
Köszönöm. Mint adatlapomon is írtam,Homo Ludens vagyok. De ésszel vagyok az.
Szép napot,kezdem napi munkám.
Ez nagyon szép gyűjtemény. Az szuper ha a lányod válogat belőlük és megnézi kiváncsiságból. Biztosan nagyon érdekes neki. :-)
Jó emlegetni a régenlátott és hallott dolgokat, emlékeket. Ez a nosztalgia. Meg kinevetjük magunkat piszkosul :-D
Szépen haladsz előre a ranglistán. Te legalább dominózol!
Mi meg a mesével vagyunk elfogllva. Meseszerű lenne ha kérnék egy feltöltős ajándékot :-D
Pontszámod: 109. Ezzel 1900. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 475. legjobb eredmény a tied.
Imádtam! Illetve ha látnám most is úgy lenne. Amúgy 1800 dvd filmem van és a régi mesék közül kevés hiányzik.
Megvan többek között szinte az összes Walt Disney klasszikus,de a Mazsola,Futrinka utca, Mekk mester,Vackor, Rémusz bácsi,Vizipók,Vuk,Magyar népmesék,több orosz-szovjet mese és rajzfilm,cseh-szlovák mesefilmek. Meg még itt nem emlitett számtalan,a teljesség igénye nélkül. Ja meg magyar ifjusági filmek,mint a Le a cipövel, a bagaméri,palacsintás király stb. És érdekes,hogy nem korfüggő,mert a kisebbik lányom is pár éve szivesen megnézi.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Én nem emlékszem a mesére, de a dalra nagyon. Az benne maradt a fülembe :-) Megkérdezem ma a tesómat, hogy ő emlékszik e. Ő 67-es születésű.
"Aludj Drágám, majd én álmodom".
Jó éjt.
Nem lemaradtam a 11 órásról?
0 óra 01 kor ébredtem. No alszom tovább.
Ezzel VITATKOZOM, mert ahhoz is ész kell, hogy eszembe jusson, hol nézzek utána, pedig én is szoktam használni G---le-t.
A múltkor már lejátszottuk, emlékszel? Félelmetes volt.
Jó éjt.
DominÓra: 2,
Te ugyan annyit tudsz, csak a Google keresőbe üssed be, amit ismersz belölle és kiadja. Egy kis kutakodás és itt az eredmény. Tehát nem az én érdemem, főleg nem a tudásom.
Ok,nem mignon volt hanem bonbon, de tök? Az nem volt?
De megnézem a címen.
Miket tudsz Te Lacikám. Olyan jó hogy vagy nekünk. Figyelmes és segítőkész vagy.
Köszike.