Így dominózom! (beszélgetés)
:)))))
Nagyon tetszett!:)
Kicsit lelépek,mert sipítoznak a lányaim!
Azt mondja az Öreg a Rendőrségen a kihalgatáson:
"Én csak ráemetem a kezem és meghót".
Igaz, abba a kisfejsze vót, nem pohár.:-)
Csak is építőipari célból írtam a téglát!:)
Van is maradékom,mert most fejeztük be az építkezést!:)
A lefüggönyözött autót meg rendeljük meg mi Ildikó számlájára és úgy olcsóbban eljutunk hozzá! A pontos cím a fejemben!
Eddig nem erről volt szó, hogy nem adunk Nektek enni, ha rendesen kiszolgáltok bennünket, egye fene maradhattok, a garázsba meghúzhatjátok magatokat, amig nem éltek vissza a vendégjoggal.:-)
Még a bérleti díjat is elengedjük, ha megfelelő alázattal viselkedtek velünk szembe.:-DDD
Nem szeretnénk, ha a küszöbön keresztbe feküdnétek, vagy állandóan lábalatt legyetek, diszkréten ne vonulnátok vissza, ha már minden munkát elvégeztetek, s hasonlókat értünk alatta.:-))
:)) ha már gumi, akkor koccinthatsz !
csak ne öntsd le !:)
Majd gumipohárból iszom! :-)
...és csak egyszer koccintok,a többire csak megemelem a poharamat:)
Amennyiben a TÉGLA itt építkezést jelent, akkor egyet értünk.
A megadott számon jelentkezik az FBI, vagy külön kocsit küldenek az smsezőért? Persze lefüggönyözve, hogy ne is lássa merre viszik.:-)
De jó ti figyeltek,nekem eszembe sem jutott volna!Köszi!
Majd koccintunk monitoron keresztül!:)
Tudom!Ő itt a tégla!!!Tudnék a múltjáról mesélni,de félek,hogy az FBI figyel!:)
Vagy Ildikó.Nem is tudom melyik lenne a rosszabb!:))
Ki kellene vele tolni,és mindenki aki fórumozik beállítanánk hozzá szenteste,hogy megnézzük a híres fatörzstortáját!
Aki benne van az küldje el sms-ben a 720622-es számra!!!
ne bánkódj,holnap iszunk az évfordulódra is! :))
ugyanis 24-én leszel 1 éve Hoxa-tag ! :))
ezt meg kell ünnepelni! :)
sok a só, jöhet a kecske is !:))
állatbarátok vagyunk !
de pók nem jöhet!!!
őt az ilyesmi nem hatja meg !
nem akar minket elkápráztatni !
tudja, hogy ,tudjuk, hogy tud sütni, de nem akar bizonyítani !:)))
de azért a harapással most befenyítem! :))))
Ebben is változások lesznek rövidesen, kellet engem kóbor kutyát befogadni. Most már késő a visszakozás.:-))
Van egy "ikertestvérem" a Kecske, az igaz már egy kicsit öreg, de a Só miatt mondom, hogy van.:-DDD
Nem illik kibeszélni a másikat,ha nincs az éterben!:) Főleg nem valótlanságokat állítani rólam!
Feldíszítettük a fát,szebb,mint dísz nélkül,de nem egy nagy szám.Mindig olyan szépet akarok csinálni és a végén olyan átlagos lesz.De majd nyáron,ha lesz időm elmegyek egy fadíszítő tanfolyamra.:)Kivagyok,mert Lizának nem jöttek meg a játékai!!!:((Mit mondjak neki,hogy a Jézuska eltévedt?
Amúgy meg mindig elfelejtem,hogy mikor van dominó óra.így miattam senki ne vegyen be nyugtatót!
Na egy kis piszkoskodás a Lányod felé:
Hát ne tekintsed "munkának", hanem szórakoztatásnak, ahogy a habverőt forgatod, a fakanalat a levegőbe két keverés között feldobod, hadd bámulják az "ÖREGEK", hogy micsoda ügyes lányuk van.:-)
Más vonatkozásban, az Öregek sem hozzák haza a munkát, ezt megértem, de a munkájukat nem is eszik meg, sőt elfogyasztása után , nem nyalnák meg a tíz ujjukat és nem csettintenek, hogy ez már döfi.
Készülj, mert mint a ház új kutyája, az ilyen kifogást nem fogadom el, elösször csak morgok, majd harapok.:-DD
gyere csak, mindenki erre vágyik !
jobb dolga van, mint nekünk ! :))