Így dominózom! (beszélgetés)
Vegyük, hogy üres az asztalod, azaz 5 dominónak van szabadhely. Megkapod az elsőt mondjuk sorba illik és az asztalon hagyod, megkapod a másodikat, ez biz nem illik a sorba, megkapod a harmadikat ennek egyik fele csatlakozna az elsőhöz, a másik fele a másodikhoz, Kialakult az asztalodin egy sor. Lerakni még mindig nem kell, mert hisz az asztalodon olyan dominó van, ami beépíthető a sorba, tehát szinte "üres" asztalról beszélhetünk.
Negyediknek jön egy teljesen idegen dominó, ami nem csatlakozok az eddigiekhez. Eldöntöd, hogy megtartod, vagy aukcióra teszed, most megtartod, hisz szabad helyet tudsz csinálni hármat is ha kellene.
Ötödiknek jön, a mostani sorvégednek megfelelő dupla dominó, mivel nem rakodtál le eddig és szabad helyed sincs, így leteszed az ötödiknek kapott duplát a sorodba és várod nyugodtan a következő DominÓrát. Tovább csak akkor rakodsz, ha szükséges a szabadhely.
Három olyan dominónál, ami nem illik a sorodba és az asztalodon van, erössen el kell gondolkodni, hogy melyiket teszed aukcióra. Természetesen megnézed elötte, hogy melyikhez nem tudsz összekötő dominót vásárolni az általad elképzelt pontértékért a következő DominÓra elött. A negyedok sorba nem illő dominó mikor megjelenik az asztalodon és összekötőt sem tudsz vásárolni, azonnal aukcióta kell tenni egy dominót, hogy be ne "szoruljál" az asztalodon. Figyelj arra, hogy nappal gyorsabban forog az aukción a dominó.
Marcsika úgyan a Te felvetésedre hivatkozva válaszolom, de nem neked szól.
Az ajándék dominó mit takar, az a beváltás pillanatában véletlenszerüen adódik, akkor állítja össze a DomiKa-Tyúk. Nálas ez volt éppen soron, ha a következő percben bontod, majdnem bíztos, hogy más eredményt adott volna.
Ildikó igaz abban a pillanatban mikor az aukcióról megvetted atz ajándék dominóját, kapott 2 pontot, de a feltevéskor viszont levontak tőle 1 pontot. A hozadéka, így bizony csak 1 pont.
Megmagyarázom!
A rokonoknál vagyunk és nagyon itatnak alkohollal!
Nem mertem kinyitni :-DDD
Kry84 esetéből tanulva :-(
Miért rakodsz olyan hirtelen, ha a fehér az 1-ső helyre jött és jó a sorba, ott kell tartani, szerencséthoz.
Bizzál benne, hogy valamelyik a következő 2 órában kimarad a DominÓra körből, vagy mindkettő, akkor viszont Neked, már máma, minden óra DominÓra is egyben.
Pontszámod: 447. Ezzel 891. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 173. legjobb eredmény a tied.
Nahát Ildikó!
Aukcióra dobni egy ajándékot!
Pontszámod: 232. Ezzel 1501. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 179. legjobb eredmény a tied.
Eddig 282 dominót raktál le, 305 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 69 dominót raktál, 55 dominót vásároltál onnan, 5 dominódat dobtad el, és 8 ajándékot váltottál be.
Pontszámod: 300. Ezzel 1249. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 112. legjobb eredmény a tied.
Spongya bob :-DDD
De szeretlek :-)))
Sziasztok!
Tegnap be sem köszöntem nektek,de itt van nálunk a tetvérem és olyan jól elvoltunk. Végre jól kidumáltuk magunkat!
Ildikó!
Hozzám se szólsz,már nem szeretsz?:)
Köszönöm. Sajnos , ahogy látom, már többen megelöztek a reggeli dominóval, én sajna lekéstem.
Ma vendégek jönnek, ezért most arra öszpontositok. Majd 4-kor talán elcsipem.
Persze a priváttyúkom is működik. Amúgy ez volt az álmom. Éreztem,hogy valami nem stimmel. Valószinű hajnalban kattintottam mint amikor már ösztönként fogom fel,majd meg se nézve álmodtam tovább.
Ez úgy tünik már egy megszokott éjszakai szertartás. Megnyugodtam. Szereztem két dominót kattintottam legalább háromkor.
Most megyek sarkadkereszttúrra egy ortodox misére. Érdekes a hangulata.
Jó két órás lesz. Majd egy ismerőshöz ebéd,pihi,tv,majd kattintás. Csak vigyázzak,nehogy kettőkor katintsak,mert senki nem mossa le rólam,hogy kineveltem egy hamisdominókeltetőt ahol gyártom a domikat,és igy napi 24 pontot kapok.
Szép napot
Szép jó reggelt mindenkinek!
DimiKa-Tyúk igazán kitett magáért az időbeosztással. Kedvünkre kisüthettük- főzhettük magunkat, és most is gondolt azokra, akik rokonlátogatásra vagy egyéb szuper programokra indulnak:-DDD
Jó reggelt,kellemes karácsony másnapját mindenkinek!
Úgy látom DomiKa-Tyúk pihen délelőtt,és este lesz a hajrá!