Így dominózom! (beszélgetés)
igen-igen, úgy akartam írni. :)
éjjel nekem is csörgött az óra, de nem emlékszem, hogy fel keltem -e :))
Jó estét kedves barátaim!
Mindenkinek kellemes időtöltést a mai utolsó dominó megszerzéséig :-)
oké....elfogadom a véleményed.
itt a Hoxán is vannak cikkek is, nem csak fórumok, és valóban egészen érdekes cikkek is vannak.
Persze ilyen is van.
De ha én lopva pletykák után nézek,akkor én mentalitásomnál fogva nem állom meg,hogy oda ne irjak.
De van olyan portál,hol én csak olvasgatok,mert érdekes.
Van sok ami engem érdekel.
Szia hugi.
A másik hugi merre jár. Tudod már ki ő?
Megmondom,hogy számos internetes oldalra látogatok,de nem igazán van késztetésem,hogy irjak oda.
Én a cikkekért,olvasnivalóért járok csak oda.
Talán egy 3- 4 helyen vagyok,de ott is csak azért,mert csak úgy kapok plussz dolgokat.
Itt a dominókért meg a képeslapokért regisztráltam,meg ez egy olyan fórum,amiben szivesen vagyok és irok.
De ez kivétel.
Meg időm sincs mindegyiket figyelemmel kisérni.
Én igy gondolom,én emiatt nem nagyon tartom fontosnak a regisztrációt.
De ez csak egy vélemény,az én véleményem.
Viszont nekem a vélemény szent és szabad,igy én csak irok,de nem birálok.
Tudod vannak "kukkolók", akik mindent szeretnek tudni, ez az életelemük. Nyiltan nem vállalják fel magukat, mert Ők aztán nem olyanok. A szomszéddal utána kipletyizik, hogy a múltkor ezt olvastam, meg azt láttam. Mindent tudnak ami a másikkal történik. Úgyan akkor titkolódznak, hogy róluk ne tudódjon ki semmi se. Pekkük van mert még azt is tudják, ha akarják, hogy reggel milyen színű bugyit, vagy gatyát vette fel, mikor és mire használták a WC-t. A mai eszközök erre már alkalmasak.
Minden portálra benéznek, de sehová nem tartoznak. Lehúzzák rólunk a keresztvizet és annyi. Ennél nagyobb bajunk ne legyen soha.:-)))
Tényleg ügyes vagy Imre!!!
Gratulálok!!
Speedz válasza:
"Tag az a látogató, aki bejelentkezve böngészi az oldalunk. Vendég az, aki nincs bejelentkezve, tehát ismeretlenül böngésző weboldalunk."
Pontszámod: 202. Ezzel 1700. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 130. legjobb eredmény a tied.
VÉGRE! Megvan a 200 pont (eddig a lerakott dominók száma érdekelt) és benne vagyok az első 1700-ban, bő hónap HOXA tagság után! :-)
Csak így tovább Imre, ügyes vagy! :-DDDD Üdv! :-)
Ez igy van.
Ha előbb itt vagyok,megmondom,mert valamikor szeptemberben utánnanéztem.
Amúgy mikor volt pár törzspontom már tagként voltam jelen. Amúgy a törzspont engem nem hoz lázba,de nem egyformák vagyunk.
Én mindennap küldök több képeslapot kedvesemnek,egyik mindig a hoxáról.