Így dominózom! (beszélgetés)
Csak arra emlékszem,hogy a konyha művészetek királynője vagy és adományoztam az Aranyfakanál rend nagykeresztjét. Volt még valami,de nem tudom pontosan.
Laci tanulmánykötetének cimét is irtam,és ő is kapott valami plecsnit,de már annyi sok okos dolgot irtam,hogy bizony elfeledtem.
AZ OSZLEJ SZÓT NEM ISMEREM.
Megirod?
Tényleg tök jó az ajándékkal dicsekedni meg a tegnap és tegnapelötti jó szinű dominókkal.
Egy hónap ugyis böjt volt,és lehet holnaptól is.
Az esti kattintás hozta a sikert amúgy is.
Ezt tudnod kell!
A 23 órás kétszer! Ajándék meg egy szines. Ma nem lesz 23 órás. Igy a sor megszakad.
Így már értem, miért volt az erőltetés írányodba.:-))
Nyitott szemmel járj és főleg tanuljmeg angolul, hogy ne legyen Attilának, indoka az angol tanároddal beszélni.:-))
Ez nekem is tetszik: prof. Oszlej
De te tudod hogy mit jelent az oszlej szó? Mert nekem elárulta :-)
Nem memlékszem az ősszel kapott titulosok nevére :-O Írd le megint! :-)
Yes! Let's go New-Zeeland!
:) egy arabnál dolgoztam, olasz ételt szolgáltunk fel. én nem beszélni arab, ő nem beszélni magyar, csak englis :) én nem beszélni angolt!! :))
de ha probléma volt, biztosított, segít!!
gyakran kiabáltam : ALI PLIZ HELP MI ! :)))
Attila nagyon csinos szép hosszú göndör vöröshajú fiatal nőt választott.
Nincs férje és gyereke. Már kérdezte Attilát, mikor nem voltam idehaza, hogy maradhatna e vacsorára! :-O
7---4---.---2---3 *3
1---5---.---8---7
Középre dupla 3-ast kaptam,beillesztettem.Amíg nem jön szines,minden rendben.)))
Az jó,akkor lesz Új-zeeland?
Látod azért szép,mert Laci igy prof.lett az Oszlej előnévvel.
Majd keresek neki egy cimert is. Tudod ősszel neked és neki adományoztam cimeket.Emlékszel?
Speedz-nek olyan listát tudnánk készíteni, hogy leesne a székéről!
A dominókkal kapcsolatban és az agyunkból spontán kipattanó ötleteinkről :-D
Tegnap még Atilla erőltette ...
Ezt nem folytatom, kérdezem fiú, vagy lány a tanár?:-)
Hú ez nem a Mónika -show.
Eltévedtem.?
Good Night Beuty Sleeapy
Aranyos vagy :-)
Szerinted már csak az angol nyelvű hozzászólás lehet itt nagyképűség? :-D
Szerintem: aki egy nap kap három ajándékot és el is mondja? :-DDD
Ha mostantól angolul fórumoznánk, kevés hozzászólás lenne :-D
Józsikám! Te nem is tudod! Tegnap sikerült angol tanárt találnom :-)
Diák leszek :-)
<font color=blue>
Azért kezdtem így a fórumot, mert azt kittem, hogy akkor kékek lesznek a betűk. Azt tudom hogy a fórumra szinessel nem lehet írni, de mondom fórum indításnál megpróbálhatnám, talán sikerülhet :-D
Olyan szép lett volna ha kék :-)))
I hope,ours teacher,prof.oszlej Lesliew help for you.
Excuse for my words.
Good Night!
Ne kapkodj az olvasással, bár Katinak megigérted a gyors befejezést, de jobban jársz, ha beosztod magadnak, mert nem annyira olvasmányos egyik oldalról, a másik odalról meg, a napi észrevételeket sokkal jobb közvetlenül olvasni és részt venni a megvitatásában, mint utólag olvasni.
Meg egyébként is, rá érsz akkor olvasni ha unatkozol, mert itt nagyobb szükség van rád is.:-))DD
Dehogy! 5 pontot CSAK két ajándékért adtam, amikor még a Domika-Tyúk nagyon ritka vendégem volt! Még azért is kaptam a fejemre, segítőkész mesteremtől, de igaza is volt, mert az 1. ajándék nagyon bejött, de a második 5 pontos ajándék azonnali 3 pont volt! :(
Nem emlékszem már, de azt hiszem 2 max. 3 pontért vettem vissza, mivel közben elég intenzíven jöttek dominórák, dominók, így persze a sorvég is változott és pont a saját dominómra volt szükség! :-) 5 pontot dominóért, én??? :DDD
Tudod csak annak lehet segíteni, aki leírja, hogy mi a sorvége és milyen dominói vannak az asztalán. Nálad ezt nem láttam és azért javasoltam a beépítést az eldobás helyett. Persze ezen kívül még más lehetőségeid is vannak, de ahoz konkrétum kell.
Sorvégem 0*, aztalomon a dominók 8/0, Joker/1, 6/9, 8/6, -,
Kérdés melyik a fehér?
No látod nem tudsz rá választ adni, mert majdnem csak egyedül láthatom az asztalomat.
Termézetesen többen tudnák a választ bizonyítani, hogy egyik sem, de nem is állítottam, hogy valamelyik is fehér dominó lenne.:-))
Azt hiszem érthető voltam, tehát légyszíves írjad le az asztalodat, mert sajnos nem látjuk, erre nem gondolt a program írója, hogy ilyenkor bízony jó lenne.