Így dominózom! (beszélgetés)
:)) köszönjük a választ!Nagyon ügyi vagy, jót mulatok mindig a képeken.
Látod Laci, meg is kaptuk a választ. :)
Hát ez sajnos nem megy, de ha még az is működne,
biztos mindent összekevernék. Kár, hogy nem kérdez rá, hogy biztos?:-DDD
Benéztem a dominós naplódba. Olyan jók a képek :-)))
Már csak az lenne számomra a legnagyobb meglepetés, ha ide a fórumra is betehetnéd a képeket a hozzászólások mellé :-)
16563. Kiss Ildikó 2009-04-16 12:55
Örülök hogy írtál! :-)
A sztrájk, tüntetés, szolidaritás itt semmit sem ér. Ha petíciót adnánk be az sem érne sikert :-(
Szabadon dönt mindenki, hogy ezekkel a feltételekkel játszik e tovább, vagy abbahagyja a játékot. Hoxa hajthatatlan ebben a kérdésben. Nem tudunk mit tenni. Ha én most abbahagynám a játékot, meg még sokan mások, vagy akár mindenki, akkor se változtatnák meg a programot. Mert az övéké, nem a miénk! Bele kell törődni. A Dominós játéknak ezek a szabályai. Így működik, a program így van beállítva. Nem tehetünk semmit, de nem is kell tennünk semmit. Csak elfogadni!
De ettől függetlenül a Hoxa portál a mindennapjaim része. Szeretem és nagyon sok mindent tanultam itt. Még az életem minősége is megváltozott . . .
(válasz Kata190 16562. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
16562. Kata190 2009-04-16 12:02
És az én 9000 lerakottam szóra sem érdemes?
Nem késel el a gratulálással, mert ennyi is fog maradni. Egy esetben folytatom, ha akkor vehetem fel a dominóimat, amikor én szeretném.
Elég volt, hogy az órakijelölő gép ossza be az időmet. Szeretnék akkor játszani, amikor én akarok. Ha itt nem lehet, akkor máshol.
A maradóknak kitartást, sok pontot kívánok.
Az ajándék beváltásától kezve 12 órán át minden általad az aukcióról vásárolt dominóért eggyel kevesebb pontot kell fizetned.
A bónuszt 02:21 percig használhatod ki.
:) remélem ki tudom használni! :)
Szia Kata190.
Elnézésed kérem, de már a játék fórumán korábban kikotyogtam, hogy addig játszól csak, amig el nem éred a 9000 lerakott dominót, sőt azt is, hogy Kata189 is csak az 5000 pont eléréséig játszik és csatlakozik Tűzeső és Kata191 csapatához.
Természetesnek tünt számomra, hogy elérted és beváltod igéretedet. Mint ahogy jeleztem a fórumon is, sajnos változás a DominÓrák megjelenési rendjében nem változik, ezt viszont a tulajkdonos Hoxa közölte, priviben, mikor ismételten kértem egy "gyengébb" változtatást.
"evasom" nicktársunk, Dominó naplójában olvasható, a személyes részek kihagyásával.
Természetesen nagyon nagyon örülök egyrészt, hogy sikerült célodat elérni, ehhez gratulálok ezen kiscsapat nevében, de a másik szemem meg sír, mivel megint kevesebben lettünk, akik dominóznak. Hidd el játszani jó, még akkor is, ha nem mindenben értünk egyet a játékszabályokkal. Magam részéről azóta az éjszakai dominókat nem szedem fel, ez mindjárt meg is látszik a 4.hetes eredményemen, de ez nem számít, mert így legalább nem hajszolok bele embereket, a mindenároni napi 8 dominó megszerzésébe. Igazatok van, az éjszaka pihenésre való és keljen fel az, aki aukción szeretne dominót vásárolni.
Mégegyszer gratulálok és itt és most is kérem, hogy egy kis pihenő után folytassátok a dominózást, csak úgy lazán, nappal.
Szép napot kívánok.
Sziasztok!
3 óra előtt akartam felkelni, de ma elaludtam.Nem vettem fel ma a 2 órásit. :)
Itt vagyok még az oviba, csak bekukkantottam. Nem sokára megyek haza.
Gratulákok a 9000 lerakott dominóhoz! Meg a 4500 vásárláshoz is :-)
Ez nagyon szép teljesítmény!
Örülök hogy írtál! :-)
A sztrájk, tüntetés, szolidaritás itt semmit sem ér. Ha petíciót adnánk be az sem érne sikert :-(
Szabadon dönt mindenki, hogy ezekkel a feltételekkel játszik e tovább, vagy abbahagyja a játékot. Hoxa hajthatatlan ebben a kérdésben. Nem tudunk mit tenni. Ha én most abbahagynám a játékot, meg még sokan mások, vagy akár mindenki, akkor se változtatnák meg a programot. Mert az övéké, nem a miénk! Bele kell törődni. A Dominós játéknak ezek a szabályai. Így működik, a program így van beállítva. Nem tehetünk semmit, de nem is kell tennünk semmit. Csak elfogadni!
De ettől függetlenül a Hoxa portál a mindennapjaim része. Szeretem és nagyon sok mindent tanultam itt. Még az életem minősége is megváltozott ...
És az én 9000 lerakottam szóra sem érdemes?
Nem késel el a gratulálással,mert ennyi is fog maradni.Egy esetben folytatom,ha akkor vehetem fel a dominóimat,amikor én szeretném.
Elég volt,hogy az órakijelölő gép ossza be az időmet.Szeretnék akkor játszani,amikor én akarok.Ha itt nem lehet,akkor máshol.
A maradóknak kitartást,sok pontot kívánok.