Így dominózom! (beszélgetés)
Szia!A játék neve:Tower Blocks.Ha nem találod,szólj,leírom privibe,hogy hol keresd.
:-)))))))) Nincs ebben semmi különös, mi csak várjuk a következő DominÓrát... ;-) :-))))
Imre a másik szerencsés aki holnaptol már sokkal nyugodtabban irogathat ugy látom)))
Katika...ejnye,hát munkaidőben forumozgatunk........holnap reggel jöjjön be a minkaügyre)))
Látom, mert engem is megtaláltál... ;-) :-))))))))
ilyen kérdést.....???? remélem nem a főnököm vagy, mert akkor nem válaszolok!!! :@@@@@@@@@@@@@@
a kék szín közelebb áll a lelkivilágomhoz! :@@@@@
Egyébként dolgoztok.....vagy csak rossz az alvokátok,hogy ilyen későn is fent vagytok?
Már vagy egy hete probálkozom a keresővel,de nem sok sikerrel.....valahogy nem találom,pedig roppant jo kereső vagyok)
akkor választhatsz más színűt is: fekete, fehér, piros, vagy amilyet csak akarsz... :-))))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
♥ :-) Komolyra fordítva: a mahjong játékokat ismerem, azok vannak mobilra és gépre is, de ma már annyi játék van, hogy talán a "guglival" próbáld meg!!!
Írj be jellemző szavakat és talán segítségedre lesz, nagyon ügyes kereső...
Sok sikert, és szép jó éjt! :-)
Üdv! ♥ Imre (vagy mondtam már??? :-DDD)
'bocsi szivi,de a rózsaszín nem az én stílusom!!!!:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ milyen jó, hogy már rengeteg színben kapható: vegyél egy rózsaszínűt, amit csak a dominózásra, és a Hoxa fórumozásra használsz... ;-) :-)))))
Szia Imre! Nincs,de azért a névnek örülök,biztos nagy hasznát veszem......elég ritka név))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ah, kérlek, nálam volt, de pont a régit kaptam fel induláskor, az meg most nem mükszik!!!
Imre vagyok, nagyon szívesen! :-)))
Jahhh, a játékot azt nem ismerem, de remélem, hogy azért nincs harag??? :-)))
"nemmondod", hogy nem volt Nálad a "netbukod"???? :-P :-))))
Sziasztok! Már nagyon régota keresem azt a toronyházépitős játékot amiben lakásokat kell egymásra pakolni és egy daru himbálja. Valamikor rég játszottam vele telefonon,de gondolom szémitogépre is létezik...Ha esetleg ismeri valaki a játékot,megirná a nevét.köszönöm
c...c...c!!! :)))
a tegnapi tényleg durva volt!! rohantam haza,hogy legalább az estit elcsípjem,de csalódnom kellett!!
:-)))))))))))))) én már azt sem bántam volna, ha ma éjféltől indul az első DÓ, a tegnapi 5-15 nagyon cifra volt, és (a +4 órás ajándék ellenére is) már kezdtek jelentkezni az "elvonási tünetek"... :-))))
Laci, ne ilyen bonyolult címekkel "terheld az agyukat", hanem inkább azzal bátorítsd Őket, hogy jöhetnek nyugodtan, "Butaszőke" (eddig) simán veri az egész mezőnyt... :-))))
(Elnézést kedves "Butaszőke" nicktársunktól, és a többi kedves szőke tippelőtől is a szóviccért!!! :-DDD)
akkor szurkoljál, hogy 22-kor legyen az utolsó dó, mert eddig nem sokat szereztél eddig! :@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ igen, és akkor ma ismét 2 arany tojással leszek "gazdagabb", mivel véletlenül én is 22-re tettem az utolsó DominÓrát!!!♥ ;-) :-))
:@@@@@ ha meg nem, akkor majd Te gyűjtöd nekem, amíg rossz a gépem - ahogy megígérted!!!!
:@@@@@@@@@@@@@
Remélem, hogy legalább az utolsó DominÓrát eltalálod, és akkor ismét gazdagabb leszel egy arany tojással... ;-) :-)
DomiKa-Tyúk DominÓrák: 1,8
Majd lassan elterjed, hívjad Őket megint, csak tedd be a fórum címét is:
[link]
, hogy ide is találjanak könyebben.:-)))
Gratulálok a nyerteseknek! Remélem ebből már lesz aranydominó zápor! :D