Igaz hogy amelyik férfinak nagy az orra annak nagyobb a ...-ja is? (beszélgetés)
ÉN A STRANDON VÁLASZTOTTAM A PÁROMAT MÁR OTT ELSŐRE TUDTAM EZ A MÉRET NEKEM VALÓ,ÉS BELÉM VALÓ.mOST ÜNNEPELJÜK A 9-IK HÁZASSÁGI ÉVF.
igen! legalábbis többnyire (jó megfigyelés volt:-))
nem tudom, elmegyek megnézni az orromat
Én ezt a kisujjukról halottam,hogy a pasik kisujjából meg lehet ítélni a méretét,még a vastagségét is.
kis ember se jár mindig nagy bottal :DDDDD
Tedd fel nekik a topik címadó kérdését!
Kar volt anno benyitnom ide, akarhol vagyok, nezem a pasik orrat :D
Halovány dunsztom sincs a hajsűrűség és az ágybeli képesség valamint az orr, ujjak és fütyiméretek közti esetleges összefüggésekről. Viszont ami a méreteket illeti, a különböző testrészeket felhasználési köreit kell variálni. Vagyis egyiket a másikkal helyettesíteni.
de most ez tényleg komoly!
És mi van akkor ha a plasztikai sebészem levágta az orrom felét? Összemegy a "kuki"-m is?:)
Akkor ezt hivatalos cáfolatnak vesszük, a nagy orr=nagy farok kategóriában! :-))))
Lemérted?? ;-)) (bocs, nem tudtam kihagyni a magas labdát)
ez tuti nem igy van!
van egy ismerősöm, akkor az orra, mint a templomkilincs, viszont farkincája csak 12 cm-es
az a baj ,hogy én soha nem az orrukat néztem!
Nekem egy barátnőm járt már úgy, hogy mikor meglátta egy pasi kezét, elszólta magát: "Húha"
Alig bírta kimagyarázni a pasinál, hogy ezt mire is értette :PP
:DDDD na igen.. kellemetlen lehet.. nézel egy pasit... majd elkap a röhögőgörcs, mert eszedbejut eme téma.. :DD
Hát persze ,hogy a legkézenfekvőbb megoldás nem jut az eszembe!:DDD
Bár a kuki egy becézett alak ,ami azt vetítené előre,hogy a válasz élből ,nem!
Estem én már pofára, a kéz és az orr megnyugtató összképe miatt! Nem jelentenek semmit sem! Lehet ott nagy mancs és kedves fitos, kicsi mérettel. Lehet tülök, mancsos, nagy szerszámmal. És lehet minden külső normál, de a meglepetést nem látni előre!
Hátha még a lábszárcsontot is beszámítjuk, akkor lesz izgi a kérdés. (Ha lehetne kérni, akkor ne tegyetek fel ilyen kérdést, mert egész nap ha egy férfira ránézek, röhögő görcsöm lesz, és az
utcán ez kínos.)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
áhhh.... lassan már sa látótávolság is számít:D
Az orral nem látok összefüggést. viszont kéz, pontosabban középsőujj-mérettel igen. Ezt régebben hallottam, és azóta figyeltem. Bár az én mintavételem igen szegényes, de kíváncsi vagyok, ti mit szóltok ehhez?
Az orral nem látok összefüggést. viszont kéz, pontosabban középsőujj-mérettel igen. Ezt régebben hallottam, és azóta figyeltem. Bár az én mintavételem igen szegényes, de kíváncsi vagyok, ti mit szóltok ehhez?
Háát erről most hallok először. Fogalmam sincs. Nem is ismerek nagy orrú embert:))
Ezt a strandon lehetne megfigyelni :)
nem vagyok prüd de ennél érdekesebb témát érdemelne a topik
További ajánlott fórumok: