Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Menyus!!! Te mibe raksz mit?
Na még nagyon visszakell olvasnom,csak ezen fennt akadt a szemem.
(nem is értem miért)
Sziasztok!
Megjöttem.
Azt hittem egyetlen papírmániával sem tudnak már meglepni ,(miután már mindenkim elment),haláleset kapcsán,de sikerült....
.....de nem szomorítom ezzel a fórumot,majd nyitok egy naplót ,és leírom.
Szóval, ne menjek:(
De, nyitom:)
Sőt fogfájásra is jó :)))))
Én is sok mindenbe rakok :D
Sok szerencsét!
És gyere máskor is:)
akkor beajánlom a 600 at, úgy is átíratással, biztivel együtt olyan 7 lesz a vége.
Köszönöm nektek, aztán majd ha van még ilyesfajta nyomorom, tutti, hogy zaklatlak majd benneteket :):):)
Jah és ha érdekel titeket majd elmondom, hogy mi lett a vége, csak az szeptember lesz,
:) Ez hiba volt, de attól függetlenül ma nem könnyű eladni autót, örülni fog ő a hatszáznak is, hidd el.
De ahogy Macsó is írja, rokontól necces vásárolni, főleg nagy értékű cuccot.
de tiszta lüke vagyok, ennyi erővel mondhattam volna neki hogy 5-6 ért vannak netten, :)
csak gondolom ő is megnézi azért majd, pfff
ezért nagyon érdemes volt ide írnom, köszönöm szépen, és valahogy én is úgy érzem, hogy olyan 600 ezer reális lenne.
mondtuk neki, hogy 7-8 ért vannak netten, erre mondta, hogy jó akkor 8-ért vihetem.
úgy értem, hogy kárpit, ülések nincsenek kiülve, a kárpit sehol nem sérült, nincs rajta egy fránya karcolás sem.
Így pöpec :)
Sok!
És az is gyanús, hogy túl szép. A festékréteget is megnézetted?
bakker tőlem 800 ezret kérne érte.
Tényleg 60 ezer km van benne, ez már lel lett tisztázva nézetve.
Tény hogy csilli villi, de akkor a 8 kiló sok érte??
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...