Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Lehet, én vagyok a rangidős..
Hát el tudom képzelni hogy a mai fiatalság ezt már csak pettingnek hívja :)
jaja. Megvan. Mindjárt megnézem közelebbről. :)
Különben mi van, ha a szexelést manapság pettingnek hívják!???
Én nem sanyargatok. Nem zabálok és pont . este már nem eszek . Így nem hízok. Ha meg mégis így jártam .Majd lemegy egy pörgősebb időszakban..
Hát nem tudom de érdekes ,egy petting miatt nem aggódna. Ha tényleg megjött meg még dokinál is volt (ami szerintem kamu)akkor nem lehet terhes .
:)
Mire jó a sanyargatás, mikor utána meg semmi értelme, mert vagy sz...nak rá, vagy végig se csinálják.....
Én is szerintem egy idős lehetek Veletek,de még matatás,meg petting sem volt annak idején,
De ha már az illető terhességre gondol ott más is lehetett,vagy totálisan hülye.
Én nem fogyózok mert így is szép vagyok . :)
Ugye itt senki nem almaecet fogyókúrázik, mert akkor pattanok innen!???
Szerintem terhes, na mind1!
Lehet, hogy manapság a petting elmegy Kelenföldig....
Túl régi módi vagyok. :/
Egy kicsit elmentem kutyust etetni és már a pettingél tartotok,mindjárt visszaolvasok.
Nyomd be ide a linket, ha lehet, szeretném megnézni. Moat nem találom sehol sem. :(
Igen engem is érdekel mit ért petting alatt ? Meg kéne kérdezni .. Az én időmben sem lett terhes senki egy kis "matatástól"
Asszem egyidősek lehetünk:D
Az én időmben sem okozott terhességet. Mármint a húsz alatti nem-akarok-terhes-lenni időre gndolok:)
Írtam a lánynak ott :) MINDJÁRT MEGNÉZEM MIT SZÓLT :)
Most kell megtudnom,hogy nem az???? Eddig aszittemmm
Nem úgy illett volna, hogy 8 petting, egy teszt? :)
Mi vagy te? Kommentátor?? :)
Bizony!
Aztán meg csak nem gondolta volna, hogy mindig fel van püffedve....
Nem tudom, de Nekem gyanúsak ezek a mai pettingek, folyton teherbe esési lehetőség van bennük. :/
Régen, attól esélye sem volt egy nem kívánt bébinek.
egy hónapban csinált 8-at :)))))))))))az után az 1 ominózus petting után :)
Amúgy ez egy hivatalos Troll találkozó is lehetne nem!??? :)
ez sokkal spórolósabb megoldás lett volna. Persze közben még pettingelni sem szabad, mert az megszakítja az elévülési időt
Na ,akkor jól telt a nap.
Igen, ez jó. Nem szólhat senki semmit, hogy más a téma, mint az eredeti. Mivel ninmcs is eredeti.. :) :)
További ajánlott fórumok: