Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Most már csak egyet árulj el nekem légyszíves...
A fodrászod címét :DD
Valóban eladók:)
Van külön (kertjük) egyébként mindent megrágnának!:))
A növényekből 499-félét eszik meg.
Ahol vannak nem kell füvet nyírni :)))
Haverka,köszönöm,puszi meg amit akarsz!!!
Nagyon édessek,de legszívesebben én is a tüneményes szót használtam volna rájuk.
Megsimogatnám az eggyiket és haza is hoznám,fűnyíró helyett,de nem legelnek le mindent egy nem túl nagy kertben?
Megérkeztek a gidás képek!!!
Hát ezek valami tüneményesek! :o
Régen nagynénémék is tartottak, mindig volt egy-kettő gidácska, imádtam őket :)
És tényleg eladóak, Haverka? :D Akkora kertünk van, hogy a férjem nem győzi nyírni a gazt rajta, ezek lelegelnék, nem?
Te jóég,már megint öt teljes nappal előbb született egy baba,és még kismamaként is dolgozott,csak aztnem tudta gondolomm közölni az orvossal hogy mikor dugványozott utoljára,talán a doki is pontosabban meghatározta volna a szülés időpontját.
Mindezek csak vele itt és most történik,a többi baba anyukájával NEM!!!
Ez tiszta Darnel tréning:Éld meg az itt és most élményét,hogy itt vagy ,és megéled mások mivoltát(hülyeségeit) -szabadon fordítva kék égtől...
abba tegnap délelött belenéztem,aztán este de akkor már csak egymás anyukázása volt a téma.
Én is jól szórakoztam rajta.A délelöttin.
Viola,ki a kamuzós?
Én nem igazából értem a jelszóváltoztatás lényegét ,:ki-mit-miért akar titkolni? Vagy kielől?
Hát elmúlt sajnos .Mostanában nincs ilyen szerencsém. Elfogytak a lovagok .
Lassan még nekem kellene bókolni is meg udvarolni . A huncutkodás meg azt hiszik csak úgy jár. Régen a reményért képesek voltak hegyeket mozgatni .
Ma meg fordulnak kettőt és valaki felkínálja magát . Velem nem éri meg vesződni :(
Nekem is redőnyszerelőt kéne hívnom,Ja meg elötte aki felszerel nekem egy redőnyt.
Aztán lenne még mit megcsináltatni...
Hogy Te milyen találékony vagy Pintyőke!
És menetbiztos volt? :)
vagy ez volt az, amit menet közben elvesztettetek?
Üdvözöllek az idősebb kamasz korosztályban!
Vidítson fel a tény ,hogy lehet csinálsz hülyeségeket,de már megfontoltabban.
Én idén léptem a 4x-be szomorú vagyok :(
ValóVilág jelenleg nem fut.
adj hozzá még 1 et,
nem a hoxánál szereztem a tapasztalatokat,a ValóVilágban!
Tényleg létezik még ez a műsor?
Volt olyan "udvarlóm " aki 100 km utazott hogy megszerelje a redőnyöm . Ő hozta a gurtnit is . És még ajándékot is hozott .
Imádtam de elszólította a munka sajnos . Így nem lett kapcsolat :(
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...