Hűtlen férfiak.... (beszélgetés)
Kb úgy érzem magam 1 hete,mint akinek kitépték a szívét a helyéről :(((
Fáj,fáj,de nincs mit tenni,aki nem tud engem a jóval,rosszal együtt szeretni,az had menjen az utjára...
Majd kiheverem valahogy,más választásom ugy sincs.
Én is ezt mondom. Baromi gyanús a kiscsaj, ha megsajnálta volna a fórumindítót, akkor kussban lelép szerintem, nem beszélgetéseket küldözget. Szerintem a pasi rájött, hogy mégsem akar félremenni, lepattintotta a csajszit, ő meg bosszúból elküldte a levelezést.
De ez úgy látom nem hihető, mert nem elég benne az aljasság a férfi részéről:))
Meghallgatnám,de egyértelműen ott olvasom miket irogat a csajnak...
Ezt már nem lehet letagadni, hazudni meg mint kiderült már, jól tud...arra meg nem vagyok kíváncsi.
De ha igazat mondana se hinném el már.
BESZÉLGETÉS!!!!
enélkül szart se ér egy kapcsi
tessék beszélgetni és meghallgatni a pasi mondanivaloját is, lehet hogy az a csaj csak bosszuból csinálja ezt nem is valodi a levelezés stb vagy régi még előtted lévő dolog
persze az is lehet hogy igaz minden szava
beszélgessetek róla
aztán okosan döntsd el hogy vele vagy nélküle
4 hónap után házasság meg gyerek. Na ennyit a harminc felettiek komolyságáról.
Ezt tényleg beveszi még valaki?
De,elfogadom.
És igazad van.
Tegnap volt 1 hete, hogy magamba folytom...tudni akartam, tudnom kell hogy tényleg elmegy-e a randira lefeküdni a csajjal...
Egyenlőre nem ment el....MÉG.
Csak már zavarják le gyorsan azt nyamvadt dugást,mert nem bírom már idegekkel.
Te nagyon eros vagy! Latod? En nem tudtam volna egy hetig magamban tartani es kozben felni, mikor tortenik meg, es leplezni a duhomet.
Erre az erore gondolj, amikor szamon kered.
A no is egy kis szemet, hiszen tudott rolad mar regebben is.
Meg ha jol ertettem, akkor ugy irta a pasi, hogy kesobbiekben is csak legyottrol lehet szo. Az a hazassag utant is jelenti. - probalok kiskaput talalni, hogy ne kelljen szakitani, de nagyon nem sikerul. Sajnalom!