HoxAkasztófa helységnevekkel! (beszélgetés)
Izzasztó egy játék! :))
Köszi, élvezem!
Mivel nagyon szeretek játszani, így nekem is tetszik, és örülök neki.
De: nagyon nehéz, olyan, mintha idegen szavakat kellene kitalálni. Aki a környéken lakik, az bizonyosan gyorsabban ki fogja találni, mint az, aki mégcsak hallani sem hallott róla. Először jobb lett volna ismertebb helységnevekkel kezdeni.
Nagyon jó,most jön rá az ember,hogy mennyi helységnevet nem ismer. De ebből is sokat tanulunk:)))))
Nekem is kijött ez a hiba.
sziasztok!
jó ez a játék,kissé megizzaszt :))
Nekem tetszik a játék,csak tényleg nem könnyű! :)
Gond volt a szókezdő Ő betűvel, ezért kezelte le rosszul a rendszer, most már nem lesz ilyen jellegű hiba.
Érdekes, tegnap kezdték el az új játékot, 45 rekordom volt, a 8. helyen álltam, ma reggel mikor megnéztem, már 35. voltam 18 rekorddal. Szerintem nagyon nehéz ezeket a helységneveket kitalálni, nem tudom, ki hogy van vele?!
huhh, életembe nem hallottam ilyeneket, amik kijönnek :))
Köszi a játékot! kicsit nehezebb szerintem :))
Szuper jó ez a játék !
Evvel a játékkal is úgy vagyok, mint a helyesírással.
Amíg a számítógép nem ellenőrizte, azt hittem, hogy jó a helyesírásom.....
Eddig úgy tudtam, hogy ismerem Magyarországot, de most a játék során rájöttem, hogy mennyi ismeretlet hely van......
Köszönöm HOXA és Speedz !!!
tenyleg jo, meg nehez is, en meg sosem jatszottam itt, eddig ez eszembe sem jutott, annyira susu vagyok, mint ehhez a jatekhoz :) egyet sem talaltam ki
Köszönöm, és nagyon jó kis játék!
Igaz, elég nehéz, és gondolkodni kell rajta. Rengeteg nem hallott településnév van benne, de nagyon jó a játék.
Igazán örülök.
Nem, semmit...A következő, tuti, a hosszú ő lett volna, de, látod, benne van a betűk között...Kérdőjel is van a helyén:) Semmi gond, csak vedd ki lécci a nevem a ranglistáról, hiszen nem fejtettem meg:)) Köszi:)
Aham, megnéztem. Elég érdekes. :)
Nem nyomtál előtte esetleg többet?
Köszi az új játékot, de, rögtön arra kell kérjelek, vedd le az eredményem erről a szóról, amiatt, amit a naplómba is feltettem! Köszi!:)
"Új" játék, jó szórakozást!
Egy kis érdekességgel szeretnénk kedveskedni nektek, egy régi játék új kiegészítőjével, melynek nemes egyszerűséggel a HoxAkasztófa Másképp nevet adtuk. A játék során magyarországi helységneveket kell kitalálni. A játék mostantól elérhető a Játékok menüből, vagy ide kattintva:
Itt kezdj el játszani!Ugrás a teljes írásra:
HoxAkasztófa helységnevekkel!
További ajánlott fórumok: