Hosszú hajú lányok! :) (beszélgetés)
Hósszú, festett, melírozott hajam van. Én is igyekszem elkerülni a hjszárítót. Havonta 1x hajmosás előtt teszek fel az egészre ricinusolajat 3-8 órán át, majd hajmosás (általában baba samponnal) után hajbalzsam (most palmolive van).
A ricinusolaj nagyon puhává és fényessé teszi. Ha nem lenne kényelmetlen, akkor minden hajmosás előtt csinálnám.
Hajvégre néha szoktam babaolajat masszírozni. Csak óvatosan kell eloszlatni, hogy nehogy zsíros hatást keltsen.
Szép napot és szép hajat mindenkinek!
Szia/sztok!Az én hajam is hosszú!
Elég nehéz kezelni,mert borzalmasan vastag,és sok!Ráadásul festett-fekete,és göndörödik.
Szoktam vágatni a végéből 2cm!szigorúan ennyit,többet nem engedek,nem is kell,mert nem törik!Ritkíttatni akkor ha már nagyon elegem van belőle.
Viszont én semmi extrát nem használok:sampon,balzsam,hajfény,hajvégápoló--ennyi!Ja,és nem műanyag fésűvel fésülöm,hanem olyan fafésűvel,aminek nem műanyag a vége!
A napraforgóolajat valaki írta--Ne tedd!
Annyi jót lehet ma már kapni,ha azok nem válnak be,csinálj házilag,neten egy csomó van!
Szia!
Semmi kulonoset nem csinalok a hajammal, hagyom noni es kesz :) Annyi a "hajapolas", hogy sosem szaritom hajszaritoval, hanem hagyom megszaradni magatol. A hajszarito iszonyuan kiszaritja es tonkreteszi a hajat.
Csatlakoznek meg az elottem szolohoz, az olaj a hajvegekre tudtommal is jot tesz; de semmikepp se hasznalj napraforgoolajat, hanem olivat.
Sok szerencset :)
hűű akkor neked milyen hosszú a hajad?? :)
Tényleg csak 2 évente vágatod??Nem töredezik a vége?
Bár én is már régen voltam fodrásznál, mostmár lassan ideje lenne menni...
nekem kb. derékig ér..és mindenki mondja, hogy milyen hosszú, de nekem se egyáltalán nem tűnik annak...
olívaolajra gondolsz?
Tényleg nagyon nehéz kezelni én sajnos semmi praktikát nem ismerek...
Nekem is jó hosszú, jó 10 - en éve növesztem. Évente 2 alkalommal vágatok vissza, mikor mennyit.. Van amikor csak 2 cm, van amikor több, de nincs akkor se 5 cm amit levágnak. Így már érdekes mód nem is olyan hosszú az a közel derékig érő..
Szerintem alapba egy ilyen hosszú hajat nehéz kezelni. Sok dolgot kipróbáltam.
De a " reklámban " mutatott lágy haj, sosevolt ".
A háztartásban használt olajokba ( ha nem tévedek ) E vitamin van, az jó a hajvégeknek. Mosás után, másnap teszek egy picit a végekre..
Sziasztok!
Haj ápolása, növesztése, minden ápolási praktika...stb.
Már derékig érő a hajam, de egyre hosszabat szeretnék és minden jó tanács és javaslat érdekelne.
Hajsampon, hajvégápoló márkák, házi hajpakolások stb. :)
További ajánlott fórumok:
- Hosszú hajú férfiak. Pro és kontra. :)
- Hosszú hajúak, ti hogy alszotok?
- El tudod képzelni (ezt természetesen a hölgyektől kérdezem), hogy egy hosszú hajú pasi legyen a párod?
- Keresek egy mesét, ami egy hosszú hajú lányról szólt :)
- Sűrű, vastagszálú, göndör hajú lányok ti milyenre szoktátok vágatni a hajatokat?
- Nagyon hosszú hajú nők! Nem zavar a hajatok?