sziasztok:)a köldök sérvet plasztikai sebésszel érdemes mütetni akkor szép köldökünk lesz sima sebész no kreál köldököt!szegény bnöm is ráfaragot mert a sima sebész elfelejtette ez ügyileg felvilágositani igy most nics köldöke mivel zavarja igy mehet 1 plasztik sebész kése alá:(((feltétlen kérdezétek ki elötte a sebészt!
ugyanennek a modellnek küldtem a képét, csak más fotón....
ezek retusált képek, a tiéden azért a műtét utáni heg látszani fog, de pár hónap, és mintha ott sem lenen!! nekem hosszába van vágva a hasam, és velem is ez volt... ma már gyönyörű))
Látom, már tegnap is erről kérdezgetted a fórumozókat, de nem nagyon válaszolgattak, ezért írom le neked azt a csekélyke infót, amit én hallottam. Egy ismerősőmnek is ilyent csináltak, és neki csináltak műköldököt a bőréből. Nem lehetett megkülönböztetni az igazitól. Sajna többet nem tudok erről.
semmi gond nem lesz...nem feltétlen lesz csúnya sem..ha később zavar, plasztikai sebész még mindig ki tudja alakítani, de ha jó munkát végeznek, fel sem fog tűnni!csak ne izgulj!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.