Hol van pesten viszonylag kíméletes torna, ahova férfi is mehet, ffi is szívesen látott? (tudásbázis)
6. 342402de6d
2015. febr. 22. 18:46
szvinger klub :)
5. Gitta26
2007. jan. 3. 13:07
Body Mánia a hely neve, ahol mindig több fiú is szokott lenni a tornaórákon, sőt az egyik órát mindig férfi tartja. Úgy látom, közkedveltek az órái. Cím: 6. ker. Révay u. 12.
4. 72442562
2006. jún. 25. 13:43
szerintem is nyugodtan mehetsz bárhova csak kérdezd meg ellőtte az ott lévö recepciost a terveiddel kapcsolatban.Nem szégyen ha egy férfi figyel a vonalaira.
3. emagdi
2006. ápr. 16. 14:24
szerintem bármelyik edzőterembe bátran mehetsz, kivéve azokat, ahol ki van írva hogy kifejezetten csak nők részére:)))
vannak ám más férfiak is akik járnak aerobicra, a nagyobb edzőtermekben többféle óra is van, a recepciós tud tanácsot adni, hogy melyik típusú tornával érdemes kezdeni.
2. Woller
2006. ápr. 12. 10:42
36 éves vagyok és a párom csúnyán rámszólt, hogy a szép vonalaim eltűntek. Megpróbáltam felfrissíteni az izmaim, de rájöttem, hogy a nagy punnyadás után előbb egy kis alapozó átmozgatás kell. Szerintetek hova mehetek??
1. Woller
2006. ápr. 12. 10:40
Hol van pesten viszonylag kíméletes torna, ahova férfi is mehet, ffi is szívesen látott?
További ajánlott fórumok:
- Budapesten a Fiumei útról mely nagy mozik közelíthetőek meg viszonylag egyszerűen?
- Nem vagyok ismerős Pesten: a Népligetből mennék a Városligeti fasorra. Van olyan ötletetek, amivel viszonylag gyorsan oda tudok jutni?
- Budapesten a Vlll. kerületben melyek számítanak viszonylag biztonságos környéknek?
- Budapesten hol lehet viszonylag közelről repülőgépeket fényképezni?
- Budapesten tud valaki ajánlani jó és viszonylag olcsó nyelviskolát?
- Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez?