Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
roxa, te lüke vagy...:-)))))))))
be fogok mutatkozni személyesen
csak előbb fogyassz vissza vékonkára
nőcike vagyok
Az a bajom, hogy:
-régem Lyndit szedtem, de azt abbahagytam, mert drága lett,
-most olcsóbb a tabim, de nem akar beállni a havim, össze-vissza vérzek mellette, és sokáig tart ez a megvonásos vérzésem.
igaz 4 levelet vettem be eddig, de pl most is előbb jött meg, lehet a lázas állapot miatt, de most voltam wc-n és kezd elmúlni, holott csak holnap kezdem el az 5. levelet.
Teljesen kétségbe vagyok esve. :-(
ez veszélyes játék
nő vagyok
közbe-közbe szedtem, és az is műmensest okoz, és amikor ezt felfogtam, megijedtem
én is utálom a havi ciklust, de olyan áron ne legyen könnyebb, hogy mesterségessé teszik az egészet
szülés után vagyok, még előfordulhat, hogy szeretnék szülni, néha van ilyen hangulatom, bár a korkülönbség nagy lenne, ezért akkor már 2 picike kellene
szóval szerintem a fogamzásgátlók eleve baromi veszélyesek és egy csomó csúnyítást is végeznek (én nem vártam meg ezeket)
hízlalhat! és én emiatt lemondtam erről, és ez nem jó, de egészségesebb! én kifjezetten veszélyesnek tartom
az meg, hogy semmi menses nincs..........szóhoz sem jutok
A Cypromix csak fokozott óvatossággal alkalmazható, ha:
dohányzik,
cukorbetegségben szenved,
testsúlyfelesleggel küszködik,
Pont azt olvastam én is Mrs Bond tabijáról, hogy csak óvatosan alkalmazható, ha túlsúllyal rendelkezik...
Viszont Thames tablettája jónak tűnik..Nem híztál tőle Thames?
Terápiás javallatok
Nők kezelésére alkalmazható, kizárólag az alábbi esetekben:
súlyos aknés (pattanásos), zsíros vagy nem zsíros, pikkelyes bőr, amennyiben a tartós szájon át szedett antibiotikum kezelés nem volt kielégítő,
az arcon és testen közepes mértékű szőrnövekedés (enyhe hirzutizmus).
A Cypromix fogamzásgátló hatással is rendelkezik, azonban csak akkor alkalmazható, ha a fenti tünetek miatt hormonkezelés szükséges. A Cypromix nem adható csak fogamzásgátlás céljából.
TI MIRŐL BESZÉLTEK ITT???
ne hülyéskedjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó éjt rodinka
És ti ilyen hormonos tablettákat szedhettek?:o
Mrs Bond neked sincs a tabletta mellett vérzés?
Thames és a tiéd mennyibe kerül?
Én nagyon túlműködő pajzsmirigy beteg voltam, most sikerült talán betenniük a normál intervallumban, vajh én szedhetnék ilyet?
Majd megkérdem a dokit.
Remélem helyre áll a rendben vagy szűnjön meg mert utáááááálom. :-(
Úristen ilyenről még nem is hallottam:D
És a peteérést nem zavarja be? Lehet tőle babád?
800-1000 kalória Lajcsiban???
Nem hiszem, ez duma, normális ember se bírná hosszabb távon...
6 kiló uborkát eszik meg egy nap vagy mi???
Engem is érdekelne ez a tabi, lehet megkérdem a dokim, mert utálok gyerek korom óta mensizni.
Egy kérdés, ha esetleg teherbe esne valaki e tabletta mellett, akkor honnan tudja meg, hogy baba van?
Már ha persze nincs vérzése.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás