Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Sok folyadék,hűvös szoba!
Elmúlik hamar!De még 2-3 napig figyelni kell rá!
Nem hiszem,hogy baj lenne!Sapka nélkül holnap se menjen ki!
Vigyázok.Ki sem viszem a lakásból,aztán ha estére is lázas lesz,akkor holnap doktornéni.Azóta nem hányt,az ügyeletre vinni szükségtelen.
Vigyázz rá! Nagyon meleg lesz ma is. Nem is megyünk sehová. Rostélyost az udvarban is megcsinálhatjuk. Esetleg késő délután....megnézzük ki hol sátorozik:)
Szép napot Mindenkinek :)
:-) jó reggelt, szia Mindenki!
Valami mindig van.Olyan semmilyen volt tegnap,a délutánt végig aludta,alig ivott,meg enni se nagyon evett,aztán átmentünk a barátnőmhöz,ott egyszer azt mondta kell neki hányni,kiment wc-rw,nem hányt,elindultunk haza,az úton összehányta magát,akkor vettem neki kekszet itthon pedig főztem teát,hőemelkedése lett,és most reggel is lázas volt,adtam neki gyógyszert,és visszaaludt.
Igen,úgy látom zajlik körülöttetek az élet!:-((
Kullancsokkal vigyázzatok :(
Azthiszem a kicsi fiam napszúrást kapott.Jó hogy mindig van valami,nehogy unatkozzunk már!
:(((
Nekem nem kell messzire mennem, van gyöngyvirág a kertben. Kullancs...? az nem hiszem.
Megjöttem.Hatalmas gyöngyvirágcsokrot szedtem és 2 kullancsot.Azt most szedte ki a zuram belőlem,a lányomba is volt!
Sziasztok!
Ballagási ajándékért feljártuk a várost,főztem,ebédeltünk.
Most a barátnőimmel gyöngyvirágozni indulunk,csak nagyon messze kell menni,-gyalog.
Tavaly a Miklós völgyben sokat láttunk,de az kb.4-5 km.Sebaj addig pletyózunk.:-))
Jól van,ha van segítséged.Én ma meg feleslegesen besétáltam a város másik végébe...
Szia:)
Jön majd....remélem....
Sajnos, ez az egy napot nem voltak képesek elengedni, bezzeg mikor sztrájkoltak a tanárok...az semmi! na, nem dumálok.... Tata elvitte, meg hozza is vissza délben:)
Igen:) Elvagyunk mi délutánonként, a játékboltokat is leleltároztuk már jónéhányszor:)
Mi játszóterezni voltunk tegnap délután,miután megébredt a fiacskám.csoda hogy aludt,mert nem szokott ebéd után,csak nagyon ritkán.Ma is biztosan jó idő lesz,már be igértük neki,hogy megint megyünk majd.
Ki nem jár erre olyan régóta?:)
csak mondom itt a magamét, és jó lenne, ha Tuti betoppanna a szép kerek szám alkalmával és vinné is :)
Nálunk is akadt ilyen időszak, de azután elmúlt, majd megint és újra jöttek :)
Ránk fér a segítség!
Van akiről már hetek óta nem nagyon hallunk!:-((
Sziasztok, szép estét, jöttem segíten, hogy hamar haladjatok a szép kerek szám felé :)
Mi ma kimentünk reggel a tóhoz,grilleztünk.
Levezetésnek felmásztunk a hegytetőre.
Most jöttünk haza.Gyönyörű idő volt!:-))
Nagyon jó képeket raktál a facera!
Kisindi ül a csúszdán ugye?:-))
Holnap suli?Nálunk csak szerdán mennek suliba is meg oviba is.de ebben az évben még három ledolgozós szombat lesz!
Idegbajt kaptam:) Jól van, mindenki. Ebéd megvolt, ma csak a fiam jött ebédre, na így is hatan voltunk az asztalnál. Mosogatok és nyugi lesz:)
Nincs 4 nap:( Holnap reggel Tata viszi Domit a suliba, megvárja, és csak 2 napig maradnak, kicsit elkértem az óvónénitől:( nem százas itt senki:(
Rendben van.Lehet csak én pánikoltam.....az injekciós tűt az állatorvos használta,de hogy ki dobta el....???? Unokaöcsi azóta sem kérdezte mi van Domival:( Ezek rokonok....
Nahát...ilyenek a gyerekek,mint ahogy te is írtad,mindig törénik valami :( Remélem azóta minden rendben!
Nem -nem :-))))
Ma henye van :-))))
Délután fagyitúrára megyek :-)
További ajánlott fórumok: