Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
ja....ezért sem szabad szorgalmasnak és fürgének lenni, mert így jár az ember lánya:))
:-)))
már azelőtt viccaolvastam...mielőtt írtál volna...ezééé írtam :-PPPP
Jó, tudom, még nem igen ismersz, és gondolom azt hitted, átverlek...
Ditta megmondja, hogy milyen vagyok...Ő ismer régebbről:)))
:-))) A nemeltévedés családban marad :-)))
:-))))
fárasztottam magam ....
...nem kellett volna....
:-ĐĐĐĐ
De régen voltam buliban, most jutott eszembe.....
nem, nincs értelme:)))) ne fáraszd magad:))
ÚÚÚgye nem kel még 1x viccaolvasnom ???
Nem akaroooom...
viccaolvastam...de mi volt hajnalban....
.....:-))))
....bárcsak oda mentem volna ... :-))))
Ha én nem tévedtem el hajnalban, akkor Te most mitől tévedtél volna el, vagy Banyabuliban voltál?:)))
:-) akkor jó :-)
Szia Katimama :-) ♥
Kell nekem viccaolvasnom.....
Eltévedtem ???.....
Köszi:) Ne mondjam...fáradt vagyok. Meleg is volt ma, nem is aludtam eleget...
Pakolászok, reggel visszük vissza az Indiket, maradok én is.
Látod, az nappal is az:)))
Élni tudni kell:)))
Tegnap banyabuli, ma búcsú:))) Micsoda fimonakat ehettetek. Tudom, ilyenkor duplán kitesz magáért mindenki:)))
De nem vagyok irigy, örülök, hogy jól érezted magad:))
Ja kérlek!:) Talpon voltunk ám! Minden volt ami csak belefért. Pia, kaja,tánc...
Ma meg búcsúban voltunk a barátunknál. Először templomba mentünk, "kisfiam" misézett. A többi már az asztalkörül zajlott:)))
A fórumokról....de ez semmit nem jelent, mondom, én sem régóta járok ide:) Eddig én voltan itt, ezen a fórumon az új. Amúgy régi vagyok a hoxán.
Nem sértődtem meg, csak csodálkoztam, mert nem tudtam a társaságról itt a fórumon. Vagy úgy általában a hoxásokról írtad hogy társaság?
Köszi a választ, azért kérdeztem, mert még nem találkoztam Veled.
Nem szóltam, csak kérdeztelek....:) És azt hiszem kedvesen és udvariasan kérdeztelek:)
Jó hogy szólsz, mert nem is tudtam hogy itt most van egy összeszokott társaság. Felőlem nyugodtan maradhatnak tovább összeszokva, nem akarom őket zavarni.
Te régi vagy? És ha igen, eddig hol voltál?:)
Ha "mindenki lát szívesen "akkor miért kellene elhúznod?
Biztos jöhettek, de én hallgatok, mert én sem régen csapódtam ide az összeszokott társaságba...csak bekéredzkedtem:))
További ajánlott fórumok: