Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Hát az már igaz, a Sebastian név volt az elmúlt napokban inkább előttem.
No, feljegyzem én ezt az Imre-napot a naptárba! 😍
Szép napot, estét kívánok! :-)
Köszönöm. Pedig Imre csak évente egyszer van, biztosan azért felejtetted el, mert túl rövid, és csak a hosszút szeretitek. (Nevekre gondoltam, "persze"!) :-))) Baráti puszi! 😘
szia imre!kicsit bunosnek erzem magma,mert elfelejtettelek megkoszonteni imre nap alkalmabol.ugye meg ervenyes utana 8 napig?/en legalabbis igy tudom,szoval Imre nap alkalmabol nagyon sok szeretettel koszontelek es kivanom,hogy minden vagyod teljesuljon!szeretettel;
Lolita
meg azt meg kell jegyeznem,hogy mi itt nem tartjuk/senkisem/es igy konnyu megfeledkezni barkierol is.nagyon kell vigyaznom,hogy az otthoni szeretteim nevnapjarol ne feledkezzek meg!
Szép estét Neked is! :-)
Itt vagyok még én is, a mi kis fórum témánk inditója, az úgynevezett "főnök", de én még folytatom akkor a névnapi bulit, és szétnézek dominós fronton is. Mindenkit szívesen látunk, aki jó, és békés szándékkal érkezik. :-) Beszélgetni pedig bármilyen témáról lehet, a fórum téma elnevezése már rég nem időszerű! :-) 😇😉😂😆 Üdv! Imre. 😊
Ja hogy dógózóba' vagy?
Néha én is, de én itthonról dolgozom, ha meggondolom, beeshetek az ágyba.
Most nincs munkám, álmos is lettem, de kicsit még beszélgethetünk!
Szép is a neved tényleg!
Ne haragudj, én béna vagyok a névnapokhoz, a sajátomat se szoktam tudni. Ettől függetlenül, minden jót kívánok én is!
Köszönöm szépen, drága Katimama, Neked és mindenkinek, aki ma gondolt rám, vagy a többi Imrére. :-)) 👍😇😉😊😆
A szülinapom időpontja, nem éppen kedvező dátumra esett, de kárpótlásul, egy (számomra) csodás nevet kaptam. Üdv! :-) 😊
Minden szavaddal egyetértek, de én még válaszra sem méltattam: az ilyen embereknek az jelenti a boldogságot, hogy beszól, majd elmenekül, hátra sem néz.
Ismerkedne, de pont így kezdeni az ismerkedést, beszélgetést?! Ilyen világban élünk, sajnos...
Szia!
Így nehéz, ha az udvariasság szikrája is hiányzik belőled.
Ha belépünk egy ismeretlen helyre, akkor egy SZIÁT elrebegünk.
De ne aggódj, igaz a mondás. Zsák a foltját......
Hát persze! Pláne egy okos kis puli, "aki" terelőkutyaként óriási távokat tett meg.
Mozgékony, és nagyon okos!
Egy puli remekül érti magát a szabadban, de okos fajta, és kell neki valami dolgot adni. Különben nagyon unatkozik!
Vagy játszani kell vele sokat.