Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Mit is csináltam máma?
Ma én voltam a soros a "henyélésbe", így nagyon elfáradtam, hiába csináltam közbe egy-két-három-négy-öt-hat SZJA bevallást a 1253-as nyomtatványon.
Azért máma csináltam, mert a múlthéten ezzel kapcsolatban a NAV-nak raktam fel kérdéseket és csak pénteken válaszoltak, elismerve, hogy marhaságot írtak elő a kitöltési útmutatójukban.
Oké, akkor légyszi mutasd be elsőnek a megbízásodat, hogy nálad kell leadni a távolléti igazolásokat.:-)
Zsuzsa úgy látszik nem olvastál vissza minden kommentet, így nem találkoztál azzal a bejegyzéssel, hogy a Béke sziget lakóinak nem kell igazolásokat bemutatni külön-külön.
A Főnök esetenként magához szólít bennünket, olyankor nem vagyunk itt másképpen mint a főnök, aki ugye "láthatatlan":-)
Az első válaszod amiben beismered, hogy "nemtom", biztos hogy nem kalózkodnak a nevedben?:-)
Nem ilyen családból származol!:-)
:-)) na igen!! de pssszt... halkan,mert még az újak azt hiszik,hogy itt mégsem maradnak életben!!
:@@@@@@
de akkor sem MIVOLTUNK !!! :-)))))
:-)) jó reggelt!
én , kérlek szépen, dolgoztam!! vagy olyasmi! :ĐĐĐĐ
Micsoda szerencse, hogy már előre tudtam, hogy női portálra léptem be, így elhitetem magammal, hogy még élek!:-)
Annyiból igaza van "Harakirinek", hogy jó nick nevet választott magának. Könnyű dolga lesz a Hölgyeknek, mert csak simán előadják, hogy harakiri, harakirit követett el és kész.:-)
:)))
:DDDDDDDDD
:))Most dicsekszel vagy panaszkodol?
:ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
:@@@@@@ igen, ez pontosan így van!!
még én mutassam meg? mindent én csináljak??
ez a neheze!! Te meg majd csak lazán odaforgatnád!!
:@@@@@ :PPPP
A Föld forgása következtében változik az a felülete, ahol éppen tavasz van. A Tavasz csak egy évszak, így nem is értem, hogy miért csak azt keresed.
Az sem mindegy, hogy a +20 fok csak úgy +20 fok, vagy fűtéssel előállított +20 fok. Sőt az sem mindegy, hogy a +0 felől, vagy a +40 fok felől érjük el a +20 fokot. Amennyiben a nagykabátodat kell levetni a +20 fok miatt, vagy a bikinire kell felöltözni a +20 fokba érkezéskor, akor azért jobb érzés az első eset.
Mivel a Béke szigetén vagyunk, így bármikor "eltolhatjuk" oda, ahol éppen tavasz van, csak mutass egy fix külső pontot én elforgatom.:-)