Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Katóm Drága!)))) Jó volt a húsvéti gyrekbuli?:))))
...pasizzunk:)))))))
Kezdetekben.... de évek teltek el...és ..és hát azért írtam, hogy olvass vissza:)
Na pasizzunk!!! Mi érdekel? Tudok néhány jó tanácsot adni!:)
Nem ismerkedésről van szó?
Hisz ez a cím.
Akkor miről?
Ja! Ikertesó tesója! Munka után:)
Bocsánat, de itt régen nem ismerkedésről van már szó:)) Ez elég régi fórum, olvass vissza:)
Ilyenkor telefonálnak Neked?:)
Igaz...van olyan rokon aki engem is éjjel hív:)))
Szerintem itt dumáljunk a pasizásról, és kiderül, hogy mi miért nem megy, vagy miért megy. Hisz erről van lényegében szó.
OK? :)
Mint bárhol máshol.
Ha más szituban nem tudsz, akkor itt sem.
Milyen ismerős ez a szöveg! Az előbb mondták el telefonon! :)
már nem bírok sokáig maradni...hosszú volt a mai nap....:-((((
Ha maradsz, mint rég...az lesz :D
Na, most nagyot néztem...mikor olvasom a húsvéti bulit, hát ugyancsak meglepődtem:))
De már értem...:))
Dehogy aludtunk! Húsvéti, tojásos, gyerekbulin voltunk:) Holnap Ortodox Húsvét.:)
Kell nekem pogácsát enni a gépnél..majdnem megfulladtam...a vigyorgástól a torkomra ment a falat:)
Ha sóhajtasz, akkor megjelenik a szomszédasszonyod?:)
A szomszédhoz nem kell kalapáccsal ütni a falat, hisz a sóhajtásomat is hallja.:-)
igazad van Laci... a szomszédba meg áttelefonálhatsz a falon a kalapáccsal is:)))))
Probléma? Olcsóbb mint a kalapács.:-)
Nem alszom én sokat...kb.6 órát,de azt éjjel:))) Sajnálom az időt alvással tölteni...nagyon fogy úgyis:(
Na ennél én többre, szeget beverni, a bútor lábát kiegyenlíteni, stb.:-)
Aki sokat alszik, az nem ér rá élni.
Próbáld ki a henyét és akkor meglátod, hogy nem fogod igényelni az alvást. Mit gondolsz, a TESÓK miért bírják az iramot?:-)
Nekem is okos a telefonom...nálam okosabb, így csak telefonálásra használom:)))
Gondoltam, hogy Nektek is szükségetek van az alvásra, a pihenésre:)) ...vagy tévednék?:))
Hol lennék, az életben mozgunk, a hátunkon a laptop, hogy bármikor elérhetők legyünk. Tudod, ma már az okostelefonok korában, az olvasás aránylag könnyű, a válaszolás már problémásabb.:-)
Ki mondta azt, hogy nappal alszunk? :-)
További ajánlott fórumok: