Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Ha esetleg mégsem, akkor meg majd jössz velem április elsején és Te is gyónód bűneidet!!!♥ :-))
@@@ olyan kérdéseid vannak, hogy akár feleség is lehetnél, ezzel az erővel... :-))) szegény embernek hosszabb magyarázkodásra lesz szüksége, mint ez a 215. oldalas hozzászólás gyűjtemény!!! :P :-))) :DDD
hova vissza nem olvasol??? miért most, mit csináltál egész nap???? :DDDDDDDDDD
Tudom Ildikó, hogy Nektek, hölgyeknek semmi sem elég, de a főnöknek is lehet rossz napja... :-(
Erről jutott eszembe:
PECH SOROZAT...
Nagydarab kamionos betér a fogadóba. Látja, hogy egy vézna ürge ül a sarokban, előtte egy pohár sör. Odamegy, felkapja a poharat, és kiissza.
Az ürge sírva fakad. A kamionos megsajnálja:
- Ugyan már csak vicceltem, kérek helyette másikat. Miért sír?
- Már hogyne sírnék, amikor ma semmi nem jön össze. Reggel nem csörgött az órám, elaludtam, ezért elkéstem a munkahelyről. A főnököm észrevette, abban a pillanatban kirúgott. Indulnék haza, nincs meg az autóm, ellopták.
Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó arzént. Erre jön maga és mindet kiissza...
Nem. Nincs mit felnem.. tiszta a lelkiismeretem!
nem nyert! van itthon tornapadom és leg magic! :))
leléptél, most,hogy lebuktál????
egy képeslap nem old ám meg mindent!!!!! :@@@@@@
most épp arra gondolsz, hogy mennyit kell majd a kutyust sétáltatni a töpörtyűs vacsorád miatt...♥ @@@
csak szeretnéd! :DDDDDDD-álmodozz csak ! :))
Igen, gondolatokat is... :-) A vízen járást is, gyakoroltam csak nagyon vékony volt jégpáncél... @@@
adok a kilóknak.... töpörtyűt vacsizok!!!! :DDDDDDD
:-)))))))))) gondolod?????? :-) @@@
Tudsz olvasni??? A mikrofonom igaz, bevan kapcsolva,de csendben vagyok, nehogy a masik is elobujjon a barlangjabol,akkor tenyleg mehetek a fara!:(((
ne tagadd, én akartalak a legjobban rábeszélni, hogy váltsuk le!! és Te bele egyeztél!! a Tata miatt! :))
Nem voltam egyedul, csak a tanuk leleptek, ott a bizonyitek, olvass vissza!:)))
most nem, mert itt vagy!! majd a hátad mögött, mindent úgysem olvasol el !!! :@@@@@@@@
Most mar igazan lefordulok a nagy gyakorlastol, meg a keresgelestol, du. akartam aludni, aztan elmentem vigasztalni a baratnomet, vallakoznak. Ott a 3 gyerek....
ugye, nem "arról" pletyóztok (már megint) aki nincs itt??? :-))) @@@ a főnök mindent lát, mindent hall, csak óvatosan!!!♥ ;-) :-)))
szia Fönök ! :))) tudtam én, hogy elő bujtok a barlangból, ha ilyeneket mondok!!
kényeztetni???? -nem hagyod magad, sosem vagy itt!!!:))) :P
persze , utólag már akármit lehet mondani!! :))
:P nem irigykedni, hanem szépen követni a jó példát: mostanában ráfér a főnökre egy kis női gyengédség, kedvesség, kényeztetés, hogy ne is folytassam (így késő este), hogy mi még, mert olyan érzékeny mostanában a főnök, és különben is: igazán megérdemli...♥ ::szende mosoly:: :-))) @@@
ejnye-ejnye! "aki nem tud úszni,ne másszon a fára, mert elüti a villamos" :DDDD
Dehogy hagytalak itt, mizujsag a munkahelyen?
Csak a barlangbol akartam kicsalogatni. Soha sem nyaliztam!:@@@
na, szépen itt hagytatok! gyorsan leléptetek, mert láttátok, hogy jövök, ezért jól elbeszélgettem magammal!!!!!
majd holnap én sem állok szóba Veletek!!!!!! :@@@:PP
Itt vagyok meg, leestem a farol! Fiameknal Delbanatban esik a ho!!!
:@@@@@@@@@@@ :PPP honnan???? :))))))
További ajánlott fórumok: