Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
mármint a gondokat?..)))
most ideirom egy kedvenc idézetem: egy kicsit modósítva , így hangzik: a gondok léteznek akkor is , ha nem gondolsz rájuk...
de az eredeti így szól:
" ..tulajdonképpen nagyon egyszerű az egész: el kell menni onnan , ahol a ronda dolgok történnek...de a dolgok léteznek akkor is ha nem gondolsz rájuk.".. Gion Nándor...
nincs semmi új a nap alatt.. mára szabadságoltam a gondokat..)))
holnap pedig egy ÚJ NAP!
♥ Kati és Katica!♥
sziasztok mégegyszer!!!
Gyógyulást a kislányodnak, s Te is vigyázz magadra...szükségük van Rád..♥
♥ s nekünk is...)))♥
hát igen .. nálunk is így mondják rendesen...
de az időre ...ez nem talál... lehet , hogy ez csak ilyen családon belüli szóhasználat..)))
Szia Erika!♥ :-)
A "picikémre" úgy vigyázok, ahogy csak lehet, "ébren őrzöm álmát", mára még van gyógyszer, de attól félek, hogy holnap mégis orvos lesz programba iktatva: soha nem vagyok nyugodt, amíg a "szaki" rá nem mondja, hogy minden OK!♥♥ Bemásoltam mindent, de nem nagyon tudok írni, ide a fórumra is, csak pár pillanatra ugrottam be... Remélem, minden jobb lesz, és akkor majd bepótolom a szokásos szövegelésem... :-))
szia! nem akar Veled senki sem vitatkozni!! :))
-mi a baj??
Sziasztok!♥ :-)
Csak benéztem hozzátok, mert hiányoztok: másoltam és olvasgattam, de valójában csak fizikailag vagyok jelen, szellemileg nem nagyon vitaképes állapotban! :-((
MINDENKINEK köszönöm a sok kedvességet, verset, dalt, hozzászólást, szóval mindent...♥ :-)
Remélem, hogy jók, és jól vagytok!!!♥ Üdv!♥Imre :-)
meg se mertem kérdezni az este , milyen selejtező... mert olyan választ kapok, hogy....((
kivártam türelmesen , ma mutatták a csoporton belüli eredményeket s akkor láttam , hogy V.B selejtező..)))
szia ! itt vok még...
tippadt... azt inkább a nem elégé friss kenyérre mondják....
az időre alkalmazva... ez lehet ilyen helyi kifejezés... olyan idő ami semmire sem jó, borús, de nem esik, a nap sehol, s az emberben nem.. leng túl az életkedv...
Szia! Itt vagy még?
Mi az hogy tippadt? Nem is hallottam még ezt a kifejezést!
Kati: isteni lett a leves, köszi a tippet!
szia Kati mama!
az este a kedves sógorod nézte a futballmeccset, a Ti országotok -- s a mi országunk... gondolhatod nem az ittenieknek drukkolt... úgy kiabált a tv-nek ,hogy már azt se tudtam , hová legyek ...
sziasztok!
benéztem egy kicsit, hadd lássam , hogy telik nektek a vasárnap...
..nálunk tippadt idő van, olyan borús ...
én azon az egy értelmes dolgon kivül, hogy a reggel elmentem templomba, semmi nem történt az életemben ami említésre való lenne..
-ebédem volt, süttem egy összecsapott sütit, hogy kedvét töltsem a páromnak..jó lett ,eltekintve attól , hogy nálunk úgy megy a sütés: megnézem mi van kéznél, megnézem a szakácskönyvet.. egyet . s mást elhanyagolok belőle... de semmi gond-- finom lett
♥ most egy kicsit beszélgetnék ha volna kivel..
ez egy kérés volt..))♥