Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
jó munkát!♥
én azt hittem a reggel , hogy de-ös vagy...
de egyébbért nem voltál..
sziasztok,megyek robotolni! :((
Jöhettek erre, tuti-helyek vannak,ha elakadtok itt a segitség!
DE oda én is szerettem volna már elmenni, évek óta tervezem, de mivel az utat (akár a közelebbi, "mezei ösvényt", akár a kerülő, de szilárd burkolatút) csak az egyik fiú ismeri, én pedig nem nagyon bíztam benne, meg "esőgyanús" napot mondtak a dobozban is, szóval nagyon sajnálom, de lesz még szép idő, hiszen a nyár még el sem kezdődött... :-)
Ne húzd a nyelvemet, mert kitagadnak kölyköstől!
Elég baj,hogy nem házasodhatnak.Panaszkodnak,hogy kevés a pap!
pénzünk nekünk sincs vajmi sok....szombaton is csak sült szalonát ettünk.. pléhen sült krumplit..1 -1 sör... kábtószer nélkülüzve..)))
míg a gyerekek kicsik voltak s velünk jöttek addig nálunk is volt elég nézeteltérés a kirándulás helyét s mibenlétét illetően..)
amióta csak 2-en járunk a párommal ,azóta csak akkor hisztizek,mikor már pihenés nélkük megyünk egy rakást, kezdek elfáradni , éhes lenni , szomjas lenni, s akkor nyügős leszek mint a kisgyerek..)))
sose jössz! :))))
persze tudom, miért! :))
örülj neki! amíg mi tehettük, minden hétvégén jártunk kirándulni az elmúlt 20 évben!!!
sajnos most már nem tudunk, se idő, se pénz!!!itthon pihizünk!!
Szia Kati!♥
rég nem találkoztunk!
Én pedig kaptam az "ifjúságtól" egy nagy fekete pontot, mivel nem oda mentünk kirándulni, ahová tervezték: Isten háta mögötti hely, földes út, erdő, meg miegymás, de nem mertem elindulni a két csajszival, +2 fiúval! :-( Féltem az "égi locsolkodótól" és mivel arra nem volt semmi, így most "tartozok Nekik" egy kirándulással... ♥ :-(
lelkiismeret vizsgálódást tartottam az elmúlt napokban, s őszíntén szánom-bánom ha valakit el probáltam rontani..))))
köszönöm, jól vagyok...
a többi minden a régi..ami a munkahelyet illet
az iskola megkezdődött , de-ként itt lehetek... néha..)
Még sok mindent, hisz oly régen nem találkoztunk!!! ♥ :-)
Itt vagyok, csak a "rövid választ" írtam... :-))) @@@
hazaértem!
mit is mondhatnék egyebet..)
Kinek panaszkodjak, hiszen Te vagy itt az "illetékes"... ♥ :-))
Én már azt sem értem, hogyan lehetséges, az a tréfás mondás, hogy "nálunk a papság hagyomány: apáról fiúra száll, évszázadok óta"... :-))) @@@
Vajon hogyan, ha az egyház nem engedi a papok számára a házasságot??? ::döbbent pofi:: :-)
na mi van, Nektek is elment a net????????
vagy csak leléptetek, mert visszajöttem???? :@@@@@
Ti csak dumálni tudtok,a dologra csak a Lányok ugranak!
A naplómban van, hogy szem elött legyen.:-))
Nem azt mondtad, hogy "valaki" vigye el a szemetet és Tata meg tudta, hogy neki szóltál.:-DDD
ismét kac-kac!!! :@@@ :PPP
nem nehéz megjósolni!!! most "tökéletesen" be van állítva, hogy jó legyen!!!!
Figyelj oda, mert a múltkor is a Férjed beszélt a "csajjal", lehet, hogy nem véletlen ám, hogy el-el tünik a net, mikor sok mondanivalód akadna éppen.:-)))
Miért nekem panaszkodsz... nem én vagyok pap, csak Papmama!:))
:@@@@@@@@@@@@ azon leszek!!!
További ajánlott fórumok: