Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Jajj Kati ...csapjál már arra a számítógépre...:-)))
Ne lustálkodjon már....
irgum -burgum...:-)))
Holnap szabad napom lesz , gondoltam ,megvárom akkor már az utolsó dominót.....
de így elalszom azt hiszem , ha nem beszélget velem senki....:-((((
...-((((
Na én így vagyok az üzletben a nettel.....:-((((
Nagyon lassú tud lenni....
Én még vagyok.....
De kezdem unni hogy 5 perceket kell várni egy hozzászólásra..:-((((
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Bocsánat ha megsértettem az érzékeny lelkedet...:-)))
Nem állt szándékomban......
Nem, ha visszaolvasol, akkor gyorsan rájössz, hogy ONNAN JÖTTEM IDE és NEM MEGYEK VISSZA, csak a napi pontokat szedem fel, egyébként semmi aktivitás ott!
De, látom Ildikó, hogy Te is azok közé tartozol, aki jobban hinne a saját két szép szemének, mint nekem... :-) Pedig, én mindig olyan őszinte vagyok, mégsem bíztok bennem... Ez úgy fáj, az érzékeny kis lelkemnek... :-(
Aha....úgy csinálsz mint egy kényelmes férj....
Nem adod fel a megszokottat, de azért rosszalkodni eljársz egy kicsit a szomszédba...:-DDDDD
::nagyon, nagyon szende pofi::, de legalább végre megértettétek, hogy mire gondolok... ;-) :-)) pedig mondtam már ma, hogy egy pasi átlagban minden 52. másodpercben a szexre gondol, de én még közben is... :-)) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
nem tudom, véletlenül tévedtem ide: ez egy elég nagy közösségi portál "továbbfejlesztett" oldala, mivel a "felnőtt" kategóriát már kinőtték egyes tagok videói, képei, ezért új portált kellett nyitni, de ezen az egy fürdésen kívül még én sem néztem meg semmi mást, ezt is csak kíváncsiságból... ::irul-pirul, de huncutul:: :-)) @@@@@@
Na látom Ti már azon a másik fórumon vagytok...:-(((
akkor én is megyek aludni....