Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
nem kéne belealudni, s akkor menne a dolog! :))
de ugye mi nem erre hajtunk! :@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@ gyanús nekem, hogy ilyen lendülettel ma éjszaka akár a kerek százast is megközelítenénk, nem a 30 vagy 50 ezer hozzászólást!!! :-))
valóban jobb lesz majd akkor, amikor mindenki itt lesz, és együtt írjuk (és ünnepeljük is) a kerek hozzászólást!!!♥ :-)
igen, a csúcs előtt, pont egyel előtte és be is zárjuk, amíg nincs itt mindenki, nehogy valami latünde beírjon, mert akkor mehetek megint a Modihoz töröltetni!:@@@@@@@@@@@@@
igen, szinte az egész napomat átaludtam, és Te?????:@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@ a csúcs előtt szeretnéd abbahagyni a beszélgetést??? :-P :-))
ADDIG ALUDTÁL??? :-) Te jó ég, akkor szinte az egész napot átaludtad, nem csoda, hogy most is ilyen friss vagy... :-))
jó éjt Katimama! :))
majd az utolsó előttinél átmegyünk egy másikra , s megvárunk benneteket is! :@@@@@
jól van, ne fényezd magad ennyire, momentán egy fotóra gondoltam, de jobb is, hogy nem vagy látható, ugyanis aludni is szoktam! :@@@@@@@@@@@@
talán 3 fejed van, vagy ki tudja, nem kell fotó,
aludni szeretnék éjjel,a horror filmeket sem szeretem! :@@@@@@@@@@@@@@@
(majd folyt.köv. nemhogy hosszú legyek! :@@@@@@@ :PP
30.000-nél telefonáljatok! Majd hozok valamit inni:))
Jó éjszakát!:))
:@@@@@@@@@@@@@@ az nem gond, hogy mindenhol ott vagy, de engem ilyen fiatalon a "nagypapis dolgokra" felkészíteni ilyen fiatalon és azután még le is tagadod, hogy Te voltál... :-P :-))
jó, értem a célzást, bár "élőben" sokkal hatásosabb megjelenésem van: valahogy csak a gép másik felén érzem jól magam, nem is sikerül igazán jó képet készíteni magamról; és akkor még hol van a 3D hatás, amit a mosolyommal, humorommal tudok csak elővarázsolni?!!! ::szerény, szende pofi:: :-)) :@@@@@@@@@@@@
mindenhol??? az előbb még az volt a bajod, hogy nem vagyok sehol! vagy legalábbis nem itthon! :@@@@@ :P
:@@@@@@@@@ hiszem, ha látom!! így látatlanban nem tudok véleményt alkotni,lehet akár fiatalos külsőd is! :@@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@ lehet, hogy több scherman kati is van a Hoxán, azért vagy Te ott mindenhol??? :-P :-))
25 éves múltam, de azt nem mondtam/írtam, hogy pont mennyivel is... :-)) gyakran még annyinak sem érzem magam, és ebben fiatalos külsőm is segítségemre van, de attól még határtalan boldogsággal vállalom ezt a két kis nagylányt, (még ha "öregítenek is!!! :-DDD) :-)) :@@@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ nem én voltam!!!
akkor most mennyi is vagy valójában- ekkora gyerekekkel???? vagy nincs is, vagy loptad őket???? -he??? :PPP :))
visszaolvastam és sok helyen csóváltam a fejem, vagy mosolyogtam, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni: azért remélem, hogy egy kicsit odébb lesz még az amikor a nagypapi szerepet kell majd gyakorolnom... :-P :-)
hiszen én még csak nemrég múltam 25 éves... :-)) :@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ csaje, ne legyél már ilyen gonosz, "korán reggel"... :-P :-))
mentem és felébresztem a kis csajszit, amíg valóban el nem felejtem, de rögtön jövök vissza! :-)
Szia, Katimama!♥ :-) Jó, hogy megkérdezted, mert majdnem elfelejtettem felébreszteni: belépek ide a Hoxára és megszűnik számomra a "való világ"... :-))
Szerencsére, inkább csak torokfájás, a megfázás nem ment a tüdőre, mivel időben intézkedtem!♥ :-) És egy kis helyesbítés: NEM a fürdéstél, hanem a fürdőzéstől van eltiltva, ami azért nem mindegy!!! :-))
Ápolom, nem kell aggódni, díszpéldány vagyok, csak szerénységem nem engedi, hogy dicsérjem önmagam! ::szende pofi:: :-))
Szép jó estét minden kedves fórumozónak, és persze azoknak is akik már alszanak!♥ :-)
Itt most aludtak el a "kis baglyok", pedig nemsokára ébreszteni kell az egyiket: be kell vennie a gyógyszert, de gondolom, rögtön vissza is alszik majd... :-))
most már azt én is megvárom, pedig még olvasni akartam egy kicsit elalvás előtt! :))
meg hát a tippem is , ugye!! :))