Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Tévedés! Nagyon finomak vannak, igaz, nem az utcai árusoknál.
Igaz, mindenhez rizset esznek!
Tavaly hozott elektromos rizs főzőt. Az idén is megkérdezte kérek-e. Most mi vagyunk a valakik. Ha a gyerekeknek itthon valami gondjuk van, nekünk szólnak.
:-) Nem tudom!
Lehet elment Thaiföldre, mint a barátnőm. Meeer most ott van jó idő!1 hónapig odalesznek. A januárt meg mindig Kenyában töltik, mert akkor meg ott van jó idő!
Én meg hiába mondom a zuramnak, hogy menjük oda mindig, ahol jó az idő! Nincs "kedve"!
:-)) Hol van már a tavalyi hó? Mán túl vagyok rajta! Minden autóm megy!Nekem soron kívül dolgoznak a szerelők! Még akkor is, ha a kockás hasút eltüntették a szigetlakók!
Csak hogy tuggyátok Ő nincs nálam és (sajnos) sosem ért ide!
:-ĐĐĐĐĐĐĐ
Sziasztok...kissé megkésve, de jó reggelt, szép napot és kellemes délutánt.
Ha eltűnnék, akkor szép estét és jó éjt!:)
Napok(?)inkább már hónapok óta agonizál a gépem és holnap délután el is viszi kicsi fiam a gép-kórházba:)
Neha eg es fold kulonbseget eredmenyez egy betu ;
Szerelo", vagy Szereto"
:DDD
A beszélgetésekből alakulhatnak ki barátságok, ismeretségek! :-)
Légy türelmes, de határozott és ne siettesd a dolgokat , ne nyomulj túlságosan....
Mi például, várunk a kerti partira, ezért lógunk itt, hogy el ne mulasszuk. Sőt megfogadtuk (komolyan), hogy addig meg sem halunk, míg meg nem történik.
Ahogy érzékelem feltaláltuk az örök élet titkát.:-)
Komplett autószerelői tudással rendelkezel, akkor tudok neked egy Hölgyet ajánlani, aki szívesen lát mint Szerelő.:-)
Ki az illető, ha visszaolvasol, akkor magadtól is rájössz.:-)
Te tudod, de itt rengetegen vannak,akik nem ismerik egymást személyesen.
Ne add fel, fog az sikerülni, ügyes vagy te! :-)