Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Akkor nem fogsz unatkozni....:-)))
Nem lesz csend a házban....:-)))
Komolyan?????:-DDDD
Melyik az a fórum?
Oka fogyottá vált....:-))))
Küldök Neked egy gyógypuszit....:-)))))
cupp-cupp...:-)))
Jajjj NEEEEEE
Ne csináljátok ezt!!!!!
Mindkettőtöket szeretünk, és én ezért nem is foglalok állást, csak azt szeretném ,ha tisztáznátok a nézet eltérést ,mert én biztos vagyok benne ,hogy egyikőtökben sincs rossz szándék, csak félre értettétek egymást!!!!
Még jó,hogy néha visszaolvasok...de minek,ha vita van?!Nagyon sajnálom,hogy számomra két kedves barátom összetűzésbe került.Remélem hamar megoldódik köztetek ez a dolog,és újra a "régi" lesz a fórum,és Ti is!
Jól esett leírni,bocsika.
aham :DDD
mától nyílik az Indián Tábor? :DDDD
Jó reggelt!:)
Nem sokára megyünk a lánykámmal nézünk neki csizmát.
Vagdalkozol Imre.
Ez olyan sértés, amit még Tőled sem türök el.
Számító egyénnek gondolsz, pedig csak valójában -az adatlapodon is- felvetett gondolataidra válaszoltam.
Részemről befejeztem ezen a fórumon való megszólalást a bocsánat kérésig.
jah, már tudom :DDD
indított valaki Siti keresésére egy fórumot :DDD
annyira édes, hát nem ? :DDD
Na :(
Ne vitatkozzatok fiúk, kérlek benneteket, semmi közöm ugyan hozzá, nem az én fórumom, de ott is ezt kérném, olyan jó kis csapat vagytok, kár ezt elrontani, bocsi a beleszólásért.
Jaj, jóóó reggelt, már ezek után :(
Puszi a csapatnak :) köszönök minden kedves jelet :)
/és közben elfelejtettem, hogy mit akartam igazából mondani :( /
Imre.
Mégegyszer olvasdd át, amit írtál és azt is amit válaszoltam rá.
Semmi olyat nem írtam le, amiről priviben szereztem volna tudomást, mert nem én nekem küldted meg az információt, de a mostani kommentedből legalább is sejleni vélik, hogy miért vagy bajba ezzel a dátummal.
Egyáltalán nem szórakozom "személyes" dolgokkal!
Az 5.francia bekezdés meg övön alulli, hisz többször kifejtettem, hogy nem sértődésből hallgattam el két hónapra, hanem annak más oka volt, de az okot is megírtam a kommentemben annak idején.
Sokkal öszintébnek vélném, ha kerek perec kijelentenéd, hogy ne jöjjek ide a fórumodra, mert a jelenlétem zavar.
Az jóóó:-))) (ha nem úgy érzed..:-))
Jobban vagy?
Jó reggelt:)
Nem érzem úgy:)
szia Kriszta..:-))
Köszi a kávét (jelet)..:-))))